Duminică,
28.04.2024
Cer Senin
Acum
8°C

4-0! Meci frumos pe Municipal: Balaure, Jipa și Alhassan au marcat contra Dinamo

4-0! Meci frumos pe Municipal: Balaure, Jipa și Alhassan au marcat contra Dinamo

FC Hermannstadt a surclasat-o pe Dinamo Bucureşti cu scorul de 4-0 (2-0), sâmbătă, pe teren propriu, într-un meci din etapa a 13-a a Superligii de fotbal.

Silviu Balaure (5, 54), Alexandru Jipa (19) şi Baba Alhassan (90+1) au marcat golurile în acest meci, care a consemnat cea mai clară victorie a sibienilor în acest campionat.

Citește și Măldărășanu după ce FC Hermannstadt a surclasat-o pe Dinamo: Îmi felicit echipa. Trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ

Citește și Ovidiu Burcă după înfrângerea de la Sibiu: am pierdut meritat. Ne-a bătut o echipă care ne-a dominat la toate capitolele

Dinamo a suferit cel mai drastic eşec, la egalitate cu cel din meciul cu Rapid (0-4), scrie și Agerpres. Dinamo nu a mai câştigat de şapte etape, în care are două egaluri şi cinci eşecuri.

FC Hermannstadt a ajuns la nouă etape consecutive fără înfrângere, două victorii şi şapte egaluri.

Au marcat: Silviu Balaure (5, 54), Alexandru Jipa (19), Baba Alhassan (90+1).

Momentele în care s-a înscris:

18.52 4-0!! Baba Alhassan înscrie golul cu nr 4 din partida cu Dinamo, chiar în primul minut din prelungiri. 

18.16 Dublă pentru Balaure, în min 53 jucătorul sibian duce scorul la 3-0

17.51 La pauză sibienii reușesc să păstreze scorul de 2 la 0 după o primă repriza plină cu faze frumoase la ambele porți. 

17.22 Alexandru Jipa marchează în minutul 19 și scorul devine 2-0 pentru FC Hermannstadt

17.22 Balaure deschide scorul în minutul 5 din partida de sâmbătă dintre FC Hermannstadt și Dinamo de pe Stadionul Municipal din Sibiu, Este al patrulea gol în acest campionat pentru Balaure. 

Echipa sibiană a deschis scorul chiar în faza următoare după ce Ilic a trimits spre poartă din lovitură liberă, iar mingea ajunge la Gregorio, care înscrie, dar golul său este anulat pentru ofsaid.

Echipa sibiană este neînvinsă din luna august, cu 16 puncte acumulate.

"Întâlnim o echipă care nu a pierdut de foarte mult timp. Hermannstadt are un joc foarte consistent, iar în ultima perioadă a reuşit nişte meciuri foarte bune împotriva unor adversari de calibru. Aşa că ne aşteaptă un meci destul de dificil. Însă noi ne dorim să confirmăm ce am arătat cu CFR Cluj. În acel meci, echipa şi-a ridicat mult nivelul şi cred că e momentul să confirmăm că suntem într-un progres real. Asta înseamnă să adunăm puncte. Ne dorim să legăm mai multe jocuri cu rezultate pozitive. Încrederea e ingredientul secret, atât la nivel de grup, cât şi la nivel individual. Din păcate, ea se pierde şi se câştigăm foarte uşor. Noi am încercat să ne menţinem moralul ridicat pentru că eu cred că locul din clasament nu reflectă valoarea jucătorilor noştri", spunea înaintea meciului Ovidiu Burcă, citat de Agerpres. 

El a menţionat că FC Hermannstadt este o echipă care practică un "fotbal total" graţie antrenorului Marius Măldărăşanu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

2 comentarii

Herr

Acum 6 luni

Bravo băieți!superba victorie contra catelusilor de maidan.Forza Hermannsdat!!!
Raspunde

HBomb

Acum 6 luni

@Turnul Sfatului: În limba română se zice "contra LUI Dinamo".

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus