Duminică,
03.12.2023
Partial Noros
Acum
-1°C

Strada Piersicilor își schimbă numele în strada Strugurilor

Strada Piersicilor își schimbă numele în strada Strugurilor

Strada Piersicilor de va numi strada Strugurilor, în continuarea celei existente, pentru că numerele administrative nu sunt emise pe strada Piersicilor, se arată într-un proiect de hotărâre al Consiliului Local Sibiu de săptămâna viitoare. Propunerea de schimbare a numelui este a Direcției de Amenajare a Teritoriului și Urbanism. 

„La constatarea că numerele administrative nu sunt emise pe strada Piersicilor, şi acestea sunt în continuarea străzii Strugurilor, propunem redenumirea străzii Piersicilor în Str. Strugurilor,” este scris în proiectul de hotărâre. 

 

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

5 comentarii

Unul

Acum 1 lună

Băi frate, dar ce probleme mari are primăria din Sibiu... Cum se circulă în orașul ăsta de doi lei nu se vede, dar problema majoră e sa schimbăm numele unei străzi
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Ciobanul

Acum 1 lună

Esti un ...........
Raspunde

Dana P.

Acum 1 lună

Cred ca ar fi corect sa folositi informatii actualizate din toate punctele de vedere. Ma refer inclusiv la fotografiile publicate in completarea articolului. In caz contrar, reusiti sa creati panica in randul actualilor proprietari de pe str. Strugurilor.

Raspunde

Bubi Seven

Acum 1 lună

Pe cind veti face ceva pentru ca in unele zone din oras exista blocuri care au acelasi numar ,adica 2 blocuri cu acelasi numar si nu doar unul ci mai multe !!!! Ma intrebati postasi cei care aduc colete si asa aflati ci voi ca doar de la primarie se aloca numerele ! O fi fost un militian local care a alocat adresele , doar asa se explica !!!
Raspunde

Xcbvn

Acum 1 lună

poza folosita este foarte veche, de atunci strada Strugurilor a fost asfaltata... puteati lua din Google maps actual o poza si era mai OK. cat despre serviciul Cadastru si Urbanism din Primaria Sibiu, sunt dezastru, nici sa dea niste numere coerente nu sunt in stare sa faca pentru o strada nou creata
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus