Duminică,
03.12.2023
Innorat
Acum
-0°C

COMUNICAT DE PRESĂ Anunț finalizare proiect „Achiziție mijloace de transport public - autobuze electrice Sibiu“

COMUNICAT DE PRESĂ Anunț finalizare proiect „Achiziție mijloace de transport public - autobuze electrice Sibiu“

 

 

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

3 comentarii

Gigi

Acum 1 lună

Articolul vine intr-un moment nepotrivit cand Tursib si Primaria Sibiu anunta ca se reduc cursele pe anumite trasee. Ca sofer as fi de acord sa se taxeze locurile de parcare din zonele rezidentiale ale orasului iar o parte din bani sa fie folositi pentru a sustine financiar cresterea frecventei curselor Tursib si poate diversificare traseelor. Stivuirea permanenta a automobilelor pe tote strazile si trotuarele. nu este solutia corectă pentru oraș.
Raspunde

@Gigi

Acum 1 lună

Si ia spune-ne Gigi desteptule, ce o sa faca oamenii cu toate masinile ce zici tu ca stau stivuite? Ca sunt proprietate personala....Le dau la fier vechi ca sa fi tu si ****** FODOR fericiti? Pe ea o inteleg ca e proasta dar tu esti vre-un hipster afumat? Tu si gaina de la primarie vreti 100 de lei pe locul de parcare pe luna. PENTRU CE? Pana cheltuie ****** milioane pe proiecte ce baga bani in buzunar familiei ei si acolitilor din cercului ei de interese, mai bine ar construi parcari subterane sau supraterane in diverse locuri din oras...asa degrevezi orasul de masini parcate pe unde apuca penru ca nu gasesc loc de parcare. Asa se intampla in Vest, peste tot gasesti pparcari supraterane sau subterane contra cost. Dar pe tine si pe alti ca tine si in primul rand pe **** de la primarie nu va duce capul. Voi vedeti doar biciclete si trotinete electrice! Hai sa te vad pe tine iarna ca duci sacosele cu ce dracu cumperi de la magazin pana in Valea Aurie sau Viile Sibiului sau in Lazaret, in mana la -5 grade. Hai sa te vad ca pe ploaie pleci cu copilul sa-l duci la scoala dimineata de la dracu in praznic cu mizeria de Tursib. Bicicleta e buna dar e limitata si doar pentru anumite momente ale anului. In rest ce faci bolovane?

Raspunde

Onit

Acum 1 lună

In primul rand pentru bani la buget ar fi o ordonanță la nivel de Primărie să își înmatriculeze după o perioadă de...cei care vin în Sibiu,a 2-ua ar fi alta ordonanța să își bage în curte cei care au mașini,nu de alta dar își țin în stradă toate cele 2-3-4-5 mașini,Sibiul ar fi mult mai liber pe străzi
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus