Marţi,
28.11.2023
Innorat
Acum
5°C

Prejudiciu de peste 4 milioane de lei obținuți cu documente false prin programul Start-up Nation. Percheziţii și în Sibiu

Prejudiciu de peste 4 milioane de lei obținuți cu documente false prin programul Start-up Nation. Percheziţii și în Sibiu

Poliţiştii de la Serviciul Economic Neamţ efectuează, marţi dimineaţă, 46 de percheziţii în 13 judeţe şi în Bucureşti, într-un dosar de obţinere ilegală de fonduri, cu un prejudiciu de peste patru milioane de lei.

Potrivit unui comunicat transmis Agerpres de Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR), percheziţiile au loc în judeţele Bistriţa Năsăud, Bihor, Constanţa, Dolj, Hunedoara, Ilfov, Olt, Prahova, Sibiu, Timiş, Mureş, Giurgiu, Dâmboviţa şi în municipiul Bucureşti, la persoane bănuite de săvârşirea infracţiunilor de constituirea unui grup infracţional organizat şi obţinerea ilegală de fonduri.

Prejudiciul cauzat este de 4.086.000 de lei.

"Din cercetări a reieşit faptul că, începând cu luna ianuarie 2020, prin intermediul a 23 de societăţi comerciale, bănuiţii ar fi solicitat fonduri publice printr-un program, prezentând date şi documente false", adaugă sursa citată.

Potrivit unor surse judiciare citate de Agerpres, este vorba despre programul Start-up Nation.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus