Duminică,
28.04.2024
Cer Senin
Acum
10°C

Actualizare: Accident cu două TIR-uri și un autobuz, pe Valea Oltului. Circulația s-a reluat în ambele sensuri

Actualizare: Accident cu două TIR-uri și un autobuz, pe Valea Oltului. Circulația s-a reluat în ambele sensuri

Traficul este blocat pe DN 7, Valea Oltului, din cauza unui accident petrecut miercuri după amiază în localitatea Călimănești, anunță reprezentanții IPJ Sibiu. 

Actualizare

La data de 25 octombrie a.c., polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, soldat cu rănirea a 2 persoane, pe DN 7.

Polițiștii deplasați la fața locului au stabilit că, în localitatea Călimănești, la km 250 + 200 m, a avut loc un accident rutier, în care au fost implicate 2 autotrenuri și o autoutilitară.

În urma evenimentului rutier, au fost rănite 2 persoane, pasagere în autoutilitară, un bărbat de 38 de ani și o tânără de 19 ani, din municipiul București. 

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În cauză se efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor în care evenimentul rutier a avut loc.

Se circulă în ambele sensuri.

Știre inițială

„Polițiștii rutieri intervin în acest moment, la un accident rutier pe DN7 , în localitatea  Călimănești. Din primele date, se pare că sunt implicate 2 tiruri si un microbuz.Trafic blocat total,” transmite sursa citată. 

Potrivit ISU Vâlcea, nu sunt persoane încarcerate, iar în microbuz sunt doar două persoane.  S-au deplasat de urgență la locul evenimentului forțe din cadrul Stației de Pompieri Brezoi cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o ambulanță Smurd și două ambulanțe SAJ, precizează sursa citată.

foto ISU Vâlcea

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus