Duminică,
28.04.2024
Cer Senin
Acum
23°C

Mergeți joi în loc de sâmbătă dacă vreți produse din Piața volantă de la Sala Transilvania

Mergeți joi în loc de sâmbătă dacă vreți produse din Piața volantă de la Sala Transilvania

În această săptămână Piața volantă Transilvania va fi deschisă joi, 2 noiembrie, în locul zilei de sâmbătă, anunță reprezentanții Consiliului Județean Sibiu printr-o informare de presă. Joi, piața va fi deschisă între orele 8-14.

„Pentru desfășurarea în cele mai bune condiții a evenimentului internațional ”Transylvanian Grand Prix”, care va avea loc în perioada 3-5 noiembrie 2023, la Sala Transilvania, Consiliul Județean anunță sibienii că Piața Volantă Transilvania va fi închisă sâmbătă, 4 noiembrie, însă, împreună cu producătorii locali, s-a decis ca piața să fie organizată joi, 2 noiembrie 2023, în același interval orar, 8-14,” transmite sursa citată. 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus