Duminică,
03.12.2023
Innorat
Acum
-1°C

Mihaescu Darius - ACS Smart Chess Sibiu a câștigat Locul I la Concursul de șah Cupa de Toamnă Sibiu 2023

Mihaescu Darius - ACS Smart Chess Sibiu a câștigat Locul I la Concursul de șah Cupa de Toamnă Sibiu 2023

ACS Smart Chess Sibiu a organizat în 27-29 octombrie 2023 prin antrenorii săi de șah Brîndușe Claudia și Lazar Ludovic, în parteneriat cu Sala Transilvania Sibiu, Concursul de șah "Cupa de Toamnă Sibiu", proiect cofinanțat de Consiliul Județean Sibiu pe Agenda Sportivă 2023 și sponsorizat de Sory, Moara Cibin&Boromir.

”Ne bucurăm că am reușit să organizam și in Sibiu, după o pauză de cel puțin 10 ani, un concurs de șah open-clasic de 60 min/jucător de o asemenea anvergură, la care au participat peste 70 de jucători de toate vârstele” a declarat d-na antrenor Claudia Brinduse.

Au participat concurenti de la peste 17 cluburi de șah din toată țara cu vârste cuprinse între 6 si 70 de ani, iar premierea s-a facut pe categorii de vârstă. A fost concurs oficial, omologat la Federația Română de Șah și la FIDE.

Unele partide s-au putut urmări online-LIVE pe site-ul https://chess-results.com/  și pe pagina de Facebook a clubului nostru de șah https://www.facebook.com/smartsibiu.chess cu ajutorul unor Table electronice DGT care ajută la comentarea în timp real a partidelor jucate pe aceste table speciale electronice.

ACS Smart Chess Sibiu a câștigat Cupa de Locul I la Open General prin șahistul Mihăescu Darius și alte 6 cupe de Locul II și Locul III de către Nicoară Gabriel, Vamanu Darius, Fărîmă Robert, Bârsan Darius, Bădălan-Martinescu Iancu-Dan și Dull Matei – cupe binemeritate după multe ore de antrenament, perseverență și seriozitate dovedite de sportivii noștri care au sacrificat alte activități pentru frumusețea acestui sport” declară d-l antrenor Ludovic Lazar.

Locul I   Mihăescu Darius (Smart Chess Sibiu)-Open General

Locul II Bârsan Darius (Smart Chess Sibiu)U8

Locul III Fărîmă Robert (Smart Chess Sibiu)U8

Locul III Vamanu Darius (Smart Chess Sibiu)U9

Locul III Bădălan-Martinescu Iancu-Dan (Smart Chess Sibiu)U9

Locul III Nicoară Gabriel (Smart Chess Sibiu)U11

Locul III Dull Matei (Smart Chess Sibiu)U12

Îi felicităm pe toți jucătorii Smart Chess Sibiu care au participat și au jucat minunat în aceste 3 zile de concurs, ținând piept șahiștilor de toate vîrstele și îi enumerăm aici pe Balaș Liviu, Balaș Timotei, Brîndușe Darius, Cozma Mihai, Dăncăneț Răzvan, Gorun Igor, Grigore Marcu -Nathanael, Husaru Ciprian, Mohanu Ștefan, Nicoară Andrei, Vecerdea Alexia și Simionov Cristian.

Mulțumim Consiliului Județean Sibiu pentru că susține comunitatea din Sibiu care își dorește să joace șah  și să aibă parte de cât mai multe evenimente sportive șahiste, atât pentru juniori, cât și pentru seniorii din Sibiu.

Mulțumim sponsorilor noștri Sory, Moara Cibin si Boromir, care de fiecare dată ne încurajează să organizăm evenimente sportive și reușim acest lucru simțindu-i aproape.

Felicitări tuturor participanților, însoțitorilor și antrenorilor și vă așteptăm și la următoarele evenimente sportive sibiene!

SĂ FIE ȘAH!

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Sus