Duminică,
03.12.2023
Parțial Noros
Acum
-1°C

Accesul pe autostradă de la Boița a fost închis. Traficul este deviat de DN 7

Accesul pe autostradă de la Boița a fost închis. Traficul este deviat de DN 7

După ce lucrările de la capătul dinspre Vâlcea al autostrăzii A1 au fost amânate o dată, reprezentanții Direcției Regionale Drumuri Poduri Brașov anunță că acestea vor avea loc miercuri noaptea.

Actualizare. Accesul pe autostrada A1 în zona Boița a fost închis miercuri seara. Lucrările care au generat aceste restricții ar trebui să se încheie până joi dimineața.

Știre inițială. „În ceastă seară, miercuri, 1 noiembrie 2023, începând cu ora 20.00, se va închide circulația pe breteaua de urcare pe autostrada A1, în zona Boița. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și vă rugăm să circulați cu prudență în zona lucrărilor!”, transmit reprezentanții drumarilor. Traficul de pe sensul Vâlcea – Sibiu se va redirecționa pe DN7, pe ruta Tălmaciu – Veștem – Autostrada A1. Circulația de pe sensul Sibiu – Vâlcea nu va fi afectată.

Reparațiile ar trebui să se încheie până la 5 dimineața.

Restricția este necesară pentru eliminarea unor degradări apărute în zona devierii temporare de la capătul corpului de autostradă.


Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus