Vineri,
01.12.2023
Cer Senin
Acum
14°C

Imagini superbe din dronă cu pădurile din zona Avrigului, în culori de toamnă

Imagini superbe din dronă cu pădurile din zona Avrigului, în culori de toamnă

Regia Națională a Pădurilor – Romsilva a postat o filmare din dronă în care surprinde culorile superbe ale toamnei, reflectate în pădurile administrate de Ocolul Silvic Avrig din cadrul Direcției Silvice Sibiu.

Postarea a adunat peste 300 de like-uri dar și câteva zeci de distribuiri. Imaginile sunt realizate de Robert Mihai pe versantul nordic al munților Făgăraș. 

„Coloritul superb al toamnei în pădurile administrate de Ocolul Silvic Avrig din cadrul Direcției Silvice Sibiu, într-o filmare aeriană realizată de către colegul nostru Robert Mihai pe versantul nordic al munților Făgăraș”, se arată în postare.

Direcția Silvică Sibiu administrează, prin cele 8 ocoale silvice, 119.370 hectare fond forestier, din care 61.065 hectare păduri proprietatea publică a statului.

Regia Nationala a Padurilor - Romsilva administrează 3,13 milioane de hectare păduri de stat, din care 80% sunt certificate la nivel internațional, și 22 de parcuri naționale și naturale cu o suprafață cumulată de aproape 850 de mii de hectare.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adina Torop

de Adina Torop

Redactor

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Un localnic

Acum 3 săptămâni

Au uitat să filmeze și zonele rase fără copaci..
Raspunde

Cetățean

Acum 3 săptămâni

Oare cum stau cu vânatul? .....
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus