Duminică,
28.04.2024
Cer Senin
Acum
21°C

Jaf armat la 500 de metri de casa lui Iohannis, banii Crăciunului, de ce e Copșa mare și Bogatul român, alegeri în PSD

Jaf armat la 500 de metri de casa lui Iohannis, banii Crăciunului, de ce e Copșa mare și Bogatul român, alegeri în PSD

Cele mai importante știri de luni 6 noiembrie, așa cum au apărut ele în Turnul Sfatului.

21:35

Cu buget limitat de sărbători, sibienii caută cadouri ieftine și se pregătesc de un nou Crăciun, acasă. ”Cine e de la țară e mai avantajat, că mai este un ou, lapte, un vițel...”

De la 150 de lei de persoană pleacă bugetul pe care sibienii îl alocă cadourilor de Crăciun pentru cei dragi. Pentru mâncare și pregătirile de sărbătoare nu își pot face un buget, având în vedere scumpirile recente. „S-au scumpit toate în ultimul timp și este greu să te gândești la suma de bani necesară.

21:20

De ce e Copșa Mică de fapt mare și cât e de Bogatul Român de sărac. Plus numele schimbate ale unor localități din Sibiu

Copșa Mică este mai mare și mai importantă decât Copșa Mare. Cu toate acestea este mică, cel puțin în denumire. În comuna Păuca există un sat, Bogatul Român. Dar nu e mai înstărit decât Broșteni ori Presaca.

17:44

Liceul de Artă Sibiu participă la Târgul Narada. Banii strânși vor fi folosiți pentru schimbarea geamurilor de la subsolul clădirii

Liceul de Artă din Sibiu va participa pentru a doua oară la Târgul Narada. Scopul participării este acela de a strânge bani pentru schimbarea geamurilor de la sălile situate la subsolul clădirii.

17:27

„Cum să te omoare hoții? Și pe stradă cu domnul președinte? Înseamnă că nu păzește nimeni.” Vecinii care locuiesc pe strada Moldoveanu au început să instaleze camere video

Jaful care a avut loc noaptea trecută pe strada Moldoveanu i-a speriat pe vecinii bărbatului de 50 de ani care a ajuns la spital după ce trei bărbați l-au legat de mâini și de picioare și l-au bătut.

17:12

Alegeri în PSD: au mai rămas de făcut doar la Mediaș și la județ. Bogdan Trif e interimar în ambele organizații

Doar organizația județeană și cea din Mediaș sunt singurele din județ unde social-democrații mai trebuie să organizeze alegeri, informează surse din cadrul PSD Sibiu.

15:52

Cum s-a petrecut jaful de pe strada Moldoveanu: Proprietarul a fost legat de mâini și de picioare, iar fiica de 23 de ani, amenințată cu pistolul. Cei trei atacatori purtau cagule

Cei trei bărbați care purtau cagule au intrat azi noapte în casa de pe strada Moldoveanu din municipiul Sibiu, l-au legat pe proprietar de mâini și de picioare și l-au bătut, iar pe fiica acestuia au amenințat-o cu pistolul pentru a le arata unde sunt banii. Hoții au dispărut cu mai multe ceasuri scumpe și sunt căutați de polițiști.

15:08

Voluntarii Asociației Cu Verdele-n SUS și elevi de la Școala Gimnazială din Ocna Sibiului au plantat 3.000 de copaci pe drumul spre Topârcea. „Bonus, am adunat și gunoaiele de pe marginea drumului”

Peste 150 de voluntari ai Asociației Cu Verdele-n Sus și câteva zeci de elevi de la Școala Gimnazială din Ocna Sibiului au plantat în week-end peste 3.000 de puieți de scumpie, arțar tătăresc și plop pe drumul dintre Ocna Sibiului și Topârcea. Pe lângă activitatea de plantare, asociația a adunat și gunoaiele de pe marginea drumului. 

14:45

Om de afaceri sibian, în stare gravă după ce a fost tâlhărit în propria locuință. Compania sa are peste 120 de mil. lei cifră de afaceri

Fondatorul și administratorul companiei Matec CNC Technik se află în stare gravă în spital după ce a fost jefuit și bătut în propria locuință. Evenimentul s-a produs azi noapte, în jurul orei 2.30.

13:41

Licitația pentru modernizarea străzii Marburg a fost anulată. A fost lansată altă procedură

Primăria Sibiu a scos din nou la licitație proiectul modernizării străzii Marburg. În vară, licitația a fost anulată, cele două oferte înregistrate fiind declarate ca fiind neconforme.

13:06

Focus in the Park, nominalizat din nou la European Festival Awards. „O muncă extrem de grea a unei echipe extrem de frumoase care merită această nominalizare din toate punctele de vedere”

Focus in The Park, festivalul din Sibiu care a avut loc în perioada 23-27 august 2023, a fost nominalizat și în acest an la European Festival Awards, la categoria Best Small Festival.

13:01

Dan Barna, noul număr 1 pe lista USR de la europarlamentare, după retragerea Elenei Lasconi: ”Voi continua să o susțin în toate proiectele ei pentru Câmpulung Muscel”

Deputatul sibian Dan Barna va conduce lista USR pentru alegerile europarlamentare. Anunțul a fost făcut chiar de către acesta, care a declarat pentru Turnul Sfatului că în urma retragerii Elenei Lasconi, lista partidului va rămâne aceeași, fiecare candidat urmând să urce un loc.

12:01

Mircea Ciucă și Ionuț Neacșa, sibienii campioni la minifotbal. „Este o experiență unică, ne doream titlul mondial și suntem foarte mândri”

Pe Mircea Ciucă și pe Ionuț Neacșa nu îi leagă doar pasiunea pentru minifotbal. Îi leagă și o prietenie de peste zece ani, iar acum și câștigarea Cupei Mondiale de minifotbal care a avut loc sâmbătă seara, în emiratul Ras Al Khaimah (Emiratele Arabe Unite).

11:17

Primăria Sibiu primește cereri pentru acordarea unui nou ajutor social  -  venitul minim de incluziune. Condițiile de  acordare

Reprezentanții Primăriei Sibiu anunță perioada și condițiile în care se pot depune cereri pentru acordarea unui nou sprijin pentru persoanele aflate în dificultate.

11:17

S-au scos la vânzare biletele pentru meciul România – Germania (U20), care se va desfășura la Sibiu: 10 lei

Naționala U20 va juca în 17 noiembrie pe stadionul Municipal din Sibiu, împotriva Germaniei, iar Federația Română de Fotbal (FRF) a scos la vânzare biletele.

10:53

Măldărășanu, înainte de duelul cu CFR Cluj: Ca să câștigăm, va trebui să dăm foarte mult din punct de vedere al efortului și nu numai

De la ora 21:00 FC Hermannstadt întâlnește pe Stadionul Municipal campioana României la fotbal în exercițiu CFR Cluj. Antrenorul sibienilor speră ca echipa lui să câștige, chiar dacă spune că va fi un meci dificil.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus