Luni,
13.05.2024
Partial Noros
Acum
14°C

Cum s-a petrecut jaful de pe strada Moldoveanu: Proprietarul a fost legat de mâini și de picioare, iar fiica de 23 de ani, amenințată cu pistolul. Cei trei atacatori purtau cagule

Cum s-a petrecut jaful de pe strada Moldoveanu: Proprietarul a fost legat de mâini și de picioare, iar fiica de 23 de ani, amenințată cu pistolul. Cei trei atacatori purtau cagule

Cei trei bărbați care purtau cagule au intrat azi noapte în casa de pe strada Moldoveanu din municipiul Sibiu, l-au legat pe proprietar de mâini și de picioare și l-au bătut, iar pe fiica acestuia au amenințat-o cu pistolul pentru a le arata unde sunt banii. Hoții au dispărut cu mai multe ceasuri scumpe și sunt căutați de polițiști. 

„În data de 6.11.2023 Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu s-a sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunilor de tentativă la omor calificat prev. de art. 32 alin.1 raportat la art. 189 alin.1 lit. d C.penal şi două infracţiuni de tâlhărie calificată prev. de art. 234 alin.1 lit. a, c, d şi f C.penal,” transmite Prim procuror adjunct Ruginosu Mihaela, în calitate de purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu.

„Din coroborarea mijloacelor de probă administrate până la acest moment procesual rezultă că în această noapte, în jurul orelor 2,30, trei persoane de sex masculin purtând cagule au pătruns într-un imobil situat pe strada Moldoveanu din municipiul Sibiu în scopul de a sustrage bunuri,” transmite sursa citată. 

Proprietarul imobilului, un bărbat în vârstă de 50 de ani, a fost agresat fizic de autori care i-au aplicat mai multe lovituri la nivelul capului, trunchiului și membrelor. Acesta a fost imobilizat, fiind legat de mâini și de picioare. 

Citește și Om de afaceri sibian, în stare gravă după ce a fost tâlhărit în propria locuință. Compania sa are peste 120 de mil. lei cifră de afaceri

„Cum să te omoare hoții? Și pe stradă cu domnul președinte? Înseamnă că nu păzește nimeni.” Vecinii care locuiesc pe strada Moldoveanu au început să instaleze camere video

Din imobil au fost sustrase mai multe ceasuri de valoare. La momentul comiterii faptelor, în locuință se mai aflau partenera de viață a proprietarului, care dormea, și fiica acestuia, în vârstă de 23 de ani. Aceasta din urma a fost bruscată de atacatori și amenințată cu pistolul, pentru a le arăta unde sunt banii. 

În prezent se efectuează cercetări în vederea identificării autorilor infracțiunilor, precizează sursa citată. 

Citește și Bărbat de 50 de ani, în stare critică la spital după ce hoții au intrat în casă și l-au bătut

Bărbatul în vârstă de 50 de ani este în stare critică la spital. Acesta a suferit un stop cardio respirator și a fost resuscitat la fața locului de un echipaj SMURD, care l-a transportat apoi la spital, unde este internat la ATI, intubat și ventilat mecanic.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

6 comentarii

Ion Iliescu

Acum 6 luni

Ivancea si fratii lui militienii dorm linistiti ... la fel si toate celelalte servicii care se ocupa cu orice altceva mai putin cu binele cetateanului. In timpul asta bande de talhari jefuiesc ca-n filme la nici 700m de casa presedintelui. E minunat ... asteptam focuri de arma, asasinate la comanda si eventual atacuri cu bomba ... ca sa fie chiar ca-n filme ... Bagati cultura pă Piața Mare, manele peste tot si primăria cu a ei poliție locală se ocupă mai departe de bagatele ....
Raspunde

Igor

Acum 6 luni

Păi a fost asasinat la comandă. Au tăiat cablurile de curent, filat zona luni de zile, găsit o casă părăsită... ciudat.

Raspunde

Carmen

Acum 6 luni

E cam departe de casa președintelui,paza lui e doar SPP,zona nu e mai păzită de mult .Camere de supraveghere sunt in sensul giratoriu(un șofer mincinos a fost înregistrat pe ele). Ăia au fost profesioniști,dl avea sistem de supraveghere.Probabil erau oameni care au intrat în curte și casa.
Raspunde

Laurentiu

Acum 6 luni

Ce păzește poliția? Avem o armată de polițiști și polițiști locali care sunt plătiți degeaba. Cum e posibil așa ceva să te jefuiască și să te bată în halul asta, nu mai au nicio frică? Sat fără câini Sibiul! Vai de capul nostru dacă așa s-a ajuns este revoltător! Poate a venit în sfârșit vremea ca IPJ să scape de incompetentul de Ivancea și acoliții lui.
Raspunde

Sibian

Acum 6 luni

Stiu casa cu pricina! Si-a facut o casa de a fost de poveste, taximetristi stiau strada dupa aceasta casa! Precis a suparat pe cineva si i-au dat o lectie! Cand ai afaceri, sigur ai dusmani! Dar, mi se pare ciudat cum de au putut intra intr-o asemenea casa... Cineva care il cunoaste bine pe proprietar l-a tradat.
Raspunde

Horea

Acum 6 luni

Miliția nu face nimic ,e mana în mana cu infractori

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus