Festival cu mașini frumoase în Sibiu: ”Cea mai scumpă valorează jumătate de milion de euro”

Redal Events găzduiește astăzi prima ediție a UPSIDEDOWN Festival, un eveniment dedicat mașinilor frumoase. Dacă unul din filmele seriei ”Fast and Furious” prinde viață în Sibiu, atunci cam așa ar fi arătat.

Sute de mașini sunt prezentate la expoziție, sosite din toată țara și din străinătate. Cele mai multe sunt mașini modificate, evenimentul fiind unul dedicat în mare măsură celor pasionați de mașini tunate sau înfrumusețate.

Cele mai multe mașini sunt BMW-uri și Audi-uri modificate, însă din expoziție nu lipsesc nici Porsche, Lamborghini sau muscle car-uri americane.

Evenimentul a atras mii de sibieni și turiști încă de la deschidere, majoritatea arătându-se încântați să vadă atâtea mașini frumoase la un loc.

”Am venit cu copilul, dar cred că cel mai fericit este copilul din mine. Nu ai ocazia să vezi astfel de mașini în fiecare zi, unele sunt chair speciale”, spune Marius B., unul dintre vizitatori.

”Cea mai scumpă mașină prezentă este un Lamborghini Murcielago, care valorează aproximativ 500.000 de euro”, spun organizatorii.

UPSIDEDOWN Festival este deschis până la ora 22:00, iar prețul unui bilet de intrare este 20 de lei.

Evenimentul atrage și foarte mulți tineri cu mașini, motiv pentru care pe majoritatea străduțelor din jurul Redal Events veți întâlni teribiliști care turează și accelerează în mod stupid mașinile.

Căutați loc de parcare mai departe puțin, toate străduțele sunt pline de mașini parcate pe trotuare.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

6 comentarii

Pastor marginas

Acum 1 săptămână

Acest mesaj a fost șters deoarece, în opinia noastră, incită la ură pe criterii geografice

Raspunde

Pastor marginas

Acum 1 săptămână

De ce "incit la ura pe criterii geografice" draga redactie cand spun CA COcalarii (cacofonie intentionata) au luat-o la deal in sus pe valea oltului? Unde vedeti voi incitare la ura aici? Faptul ca adevarul supara, asta e altceva :)
Raspunde

Bravobravo

Acum 1 săptămână

Acest mesaj a fost moderat din cauza informațiilor eronate pe care le conține

Raspunde

Adrian

Acum 1 săptămână

Expoziție de toată jena. Nu știu de ce au fost aduse mașinile dacă multe se pot vedea doar din exteruor din fata ...nu ai voie sa mergi între ele. Bani irosiți.
Raspunde

Newman

Acum 1 săptămână

Este expresia maxima a evaziunii si furaciunilor din bani publici.Daca eram intr-o tara normala aceste masini intr-o proportie majora erau confiscate si propietarii erau arestati.Asa au facut italienii cu posesorii de masini scumpe care nu si-au platiot impozitele si nu au putut justifica acele bunuri.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Xyz

Acum 1 săptămână

Nu i asa ca ai ...maxim un Logan obosit pe care speli in fata blocului cu petul cu apa??? Ce ti ar place ca nimeni sa nu aiba nimic peste Loganul tau ca sa nu mai pari...sa nu zic cum! De asta merge rau tara asta ca sint unii cretini care pt a nu parea cretini ar vrea ca toti sa fie cretini si asa n ar iesi in evidenta ..cretinatatea lor! Asta i blestemul neamului asta pt ca se ghideaza dupa..." sa i moara capra vecinului"! Ba pirlitule omenirea s a dezvoltat si se dezvolta datorita oamenilor cu bani( chiar daca chestia cu primul milion e valabila) cu idei...cu multa munca..etc si nu cu spart seminte si baut bere la pet ( care pet cum spuneam ...daca nu l arunci sub banca unde scuipi si cojile de seminte il folosesti sa cari apa sa ti speli Loganul) si birfind pe altii care ...AU!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus