Joi,
23.05.2024
Innorat
Acum
13°C

CSU Sibiu a terminat sezonul pe locul 8. A pierdut și al doilea meci de acasă cu Dinamo

CSU Sibiu a terminat sezonul pe locul 8. A pierdut și al doilea meci de acasă cu Dinamo

CSU Sibiu a pierdut și al doilea meci al seriei cu Dinamo București, pentru locurile 7-8 din Liga Națională de Baschet Masculin. Bucureștenii s-au impus cu 91-75 acasă în cursul serii de duminică, 12 mai, anunță Baschet.ro.

Alb-roșii au început jocul cu 12-0 și au ajuns la +20 cu ajutorul lui Maticiuc, în timp ce Edwards a dus scorul la 28-6. Ivanov și Gavriloaia au fost cei care au dus-o pe CSU Sibiu în double digits la nivelul punctelor, dar chiar și așa diferența la finalul primului sfert a fost foarte mare: 33-11. Oaspeții s-au bazat pe un parțial de 7-0 în decurs de două minute, Maticiuc a răspuns cu o nouă triplă, iar Sibiul a venit în multe rânduri apoi la -16 și scorul la pauză a devenit 52-34.

CSU Sibiu n-a putut să se apropie, iar ultimul sfert i-a aparținut tot lui Dinamo, astfel că formația din Șoseaua Ștefan cel Mare a câștigat cu 91-75 după un meci condus în întregime.

Ștefan Grasu a totalizat 22 de puncte, 5 recuperări, 4 mingi pierdute și 10/12 din acțiune pentru învingători, iar Cortez Edwards l-a urmat cu 21 de puncte, 7 pase decisive, 6 intercepții și 4 recuperări.

Marc Loving a fost liderul lui CSU Sibiu, cu 17 puncte și 5 recuperări, Aurelian Gavriloaia (15 puncte, 5 recuperări, 5/6 din acțiune) și Pavlin Ivanov (14 puncte, 6 mingi pierdute, 5 recuperări, 2 pase decisive) fiind următorii marcatori ai echipei.

Dinamo a încheiat stagiunea pe poziția a șaptea, iar CSU Sibiu s-a clasat pe locul 8.

Dinamo: Brandon Norfleet, Cortez Edwards, Andrei Mandache, Ștefan Grasu, Zarko Djuric

Sibiu: Nandor Kuti, Mirel Dragoste, Pavlin Ivanov, Marc Loving, Rareș Uță

Sursa foto: Arhivă

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus