Sâmbătă,
27.04.2024
Partial Noros
Acum
18°C

Liceul de Artă Sibiu participă la Târgul Narada. Banii strânși vor fi folosiți pentru schimbarea geamurilor de la subsolul clădirii

Liceul de Artă Sibiu participă la Târgul Narada. Banii strânși vor fi folosiți pentru schimbarea geamurilor de la subsolul clădirii

Liceul de Artă din Sibiu va participa pentru a doua oară la Târgul Narada. Scopul participării este acela de a strânge bani pentru schimbarea geamurilor de la sălile situate la subsolul clădirii. Târgul va avea loc la Cercul Militar în 18 decembrie, între orele 16-20, iar cei care vin pot cumpăra tablouri realizate de elevii de la secția plastică sau obiecte hand-made realizate de elevii din ciclul primar. Secția muzică va susține cu un mic concert de muzică clasică.

„Ne dorim eficientizarea termică a sălilor de la subsol prin schimbarea geamurilor. În aceste săli își desfășoară activitatea elevii de la secția plastică. Aceștia petrec mult timp în aceste săli și au nevoie de condiții optime de învățare”, transmit cei de la Liceul de Artă pe pagina de facebook.

Prima participare a liceului la Târgul Narada a fost anul trecut de Crăciun. Atunci, a reușit să strângă 4.000 lei, iar Narada a dublat suma, la fel cum va face și în acest an.

„Am reușit să modernizăm curtea mică a școlii, unde am creat o scenă acoperită și care este mărginită de băncuțe. Spațiul a fost folosit pentru teatru în aer liber sau pentru mici recitaluri sau serbări școlare. Vă mulțumim pentru susținere și vă rugăm să donați și să veniți la târg! Orice donație va fi dublată de Narada prin sponsorii lor!”, au mai transmis cei de la Liceul de Artă.

Cei care vor să susțină inițiativa o pot face prin donații la acest link sau prin participare directă la târg.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus