Joi,
30.11.2023
Innorat
Acum
2°C

Classic Junior Experience: Experiențe culturale inedite pentru copiii din Șelimbăr, Veștem, Sibiu și Rășinari

Classic Junior Experience: Experiențe culturale inedite pentru copiii din Șelimbăr, Veștem, Sibiu și Rășinari

Vineri, 17 noiembrie 2023, Asociația Culturală Play a organizat în cadrul programului educațional "Classic Junior Experience" mai multe activități culturale care au oferit copiilor din Șelimbăr, Veștem, Sibiu și Rășinari o experiență captivantă în lumea muzicii, teatrului și a dansului.

Evenimentele au debutat la ora 9:00 la Școala Gimnazială Mihai Viteazu din Șelimbăr, cu un atelier muzical susținut de Q-Cvartet. În același timp, la aceeași școală, copiii au avut oportunitatea de a participa la un atelier de teatru condus de Paul Bondane, actor al Teatrului Gong din Sibiu. În paralel, la Școala Gimnazială Regina Maria din Sibiu, Iaela Buldan de la Ballet Fusion a condus un atelier de balet, primit cu mult entuziasm de elevii prezenți. Atelierul de balet a continuat apoi la Școala Gimnazială Mihai Viteazu din Șelimbăr.

Programul a continuat la Școala Gimnazială Octavian Goga din Rășinari, unde Claudiu Fălămaș a captivat copiii într-un atelier muzical plin de culoare și ritm, iar Paul Bondane a revenit cu un nou atelier de teatru.

La Căminul Cultural din Veștem, a avut loc un spectacol muzical oferit de muzicienii de la Q-Cvartet, la care au participat toate clasele I-IV din Școala Gimnazială din Veștem și Grădinița cu program prelungit din Veștem.

Activitățile de vineri din cadrul programului "Classic Junior Experience" sunt o parte din propunerile programului Classic Junior Experience, care își propune sa  dezvolte creativitatea și pasiunea pentru artă a copiilor. Asociația Culturală Play aduce astfel educația culturală în prim-plan, promovând accesul la evenimente artistice de calitate pentru cei mai mici membri ai comunității.

Despre Asociația Culturală Play. Asociația Culturală Play are misiunea de a promova educația culturală și accesul la artă pentru toți membrii comunității, cu un accent deosebit pe implicarea copiilor în activități culturale și artistice autentice, de calitate.

Programul "Classic Junior Experience" este finanțat de AFCN.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus