Duminică,
28.04.2024
Cer Senin
Acum
22°C

Femeia de 70 de ani rănită grav în accidentul de la Gura Râului este intubată și ventilată mecanic

Femeia de 70 de ani rănită grav în accidentul de la Gura Râului este intubată și ventilată mecanic

Femeia în vârstă de 70 de ai care a fost accidentată în Gura Râului în timp ce mergea pe bicicletă se află internată la Spitalul Județean în stare foarte gravă. Potrivit medicilor, în urma accidentului a suferit mai multe lovituri, a fost operată, este intubată și ventilată mecanic.

Femeia rănită în accidentul grav care a avut loc în Gura Râului, luni, 18 decembrie, se află internată pe Secția ATI, în stare foarte gravă.

„Pacienta a ajuns la urgență în stare foarte grava. A fost diagnostică cu multiple traumatisme. Este internată în secția ATI, intubată, ventilată mecanic, sub supraveghere și tratament post operator, în continuare în stare foarte gravă”, transmit reprezentanții Spitalului Județean Sibiu.

Citește și: „Accident grav în Gura Râului: Biciclistă în vârstă de 70 de ani, transportată la spital în stare de inconștiență”

Vă reamintim că în accidentul de ieri s-a produs pe DJ 106E, în zona intersecției cu str. Principală din Gura Râului. Potrivit informațiilor preliminare, o femeie în vârstă de 70 de ani din Gura Râului, în timp ce se deplasa pe bicicletă, a fost implicată într-o coliziune cu un autovehicul condus de către un bărbat de 37 de ani, de asemenea, din Gura Râului.

Cauzele exacte ale accidentului rămân deocamdată necunoscute, fiind subiectul investigațiilor în desfășurare ale polițiștilor rutieri.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus