Duminică,
28.04.2024
Cer Senin
Acum
22°C

Ciprian Ștefan, directorul Muzeului Astra, despre o posibilă candidatură: Dacă voi intra în politică, o să intru pe ușa din față

Ciprian Ștefan, directorul Muzeului Astra, despre o posibilă candidatură: Dacă voi intra în politică, o să intru pe ușa din față

Ciprian Ștefan, directorul Complexului Național Muzeal Astra, a vorbit marți, într-o conferință de presă, despre posibilitatea de a candida la o funcție politică la alegerile electorale din 2024. 

„Eu am spus și anul trecut că nu intenționez să candidez la niciun fel de funcție publică. Probabil după acest mandat voi decide dacă mai rămân în continuare în sectorul cultural sau cel de stat sau voi merge în privat, iar dacă voi intra în politică o să intru pe ușa din față, nu sunt genul care să intre pe ușa din spate și nici CV-ul nu-mi permite să intru pe ușa din spate. Sper ca acest an electoral să dea înțelepciune tuturor celor care vor candida, să dea voință cetățenilor să iasă la vot”, a spus Ciprian Ștefan. 

Din vara anului trecut, Ciprian Ștefan este și consilier onorific al Ministrului Culturii, Raluca Turcan. De asemenea, în toamna anului 2022, acesta spunea că nu intenționează să candideze la funcția de primar al municipiului Sibiu.

„În momentul de față, nu. Nu identific acum un loc undeva și nu identific dorința de a se lucra în stilul meu, să dezvolt, să ai strategie, viziune. Nu cunosc strategiile de dezvoltare regionale sau centrale ale organizațiilor politice locale. Nu știu dacă m-aș potrivi undeva, în acest moment”, spune directorul CNM Astra”, spunea Ciprian Ștefan.

Îmi place cum se mișcă CJ și nu sunt membru PNL. Nu mă gândesc la o candidatură în momentul de față, pentru că eu nu am nevoie de funcții, nu am nevoie să-mi fac un nume. Dar atunci când se dorește o dezvoltare, au în mine un suport. Acum nu mă gândesc la o candidatură. Vreau să fac mai multe pentru muzeu, alături de echipa noastră de aici, pentru că nu fac eu singur totul. Noi avem aici un leadership, ceea ce înseamnă o echipă, nu o persoană. Datorită acestei echipe sunt rezultate”, a explicat atunci Ciprian Ștefan. 

Citește și: Analiză. Situația candidaților la Primăria Sibiu cu 2 ani înainte de locale. Ciprian Ștefan Anghel: Nu candidez la Primăria Sibiu!

Ministrul Turcan are consilier onorific: Ciprian Ștefan. Directorul CNM ASTRA: ”Pentru prima dată, în România, muzeele contează!”

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

10 comentarii

Claudiu

Acum 3 luni

Fix pe ușa din față va intra. Cel puțin daca e sa judecăm după priceperea cu care împrăștie praful de vrăjeală mioritică. 1. Nu există o ușă din față în politichia mioritică. Fără a fi "motorizat de cine trebuie" nexam loc eligibil. De asta ne-am și procopsit cu toate nulitățile obediente și santajabile 2. Consilier onorific al Turcancãi poate însemna orice altceva doar ușa din față nu Sunt efectiv scârbit de toți acești mici Napoleoni care ajung sa se creadă etern indispensabili doar pentru că, la un moment dat, cineva îi bagă în seamă pentru un interviu. Cipriene, n-are lumea nevoie de izmene, vara.
Raspunde

D.T.

Acum 3 luni

Ciprian Ștefan sa candideze undeva?? E o gluma asta?? Nu e inca 1 Aprlie! Individul asta vorbeste despre dezvoltare, viziune, strategie, leadership ?? Tot ce a reusit la CNM Astra a fost sa alunge sibienii din muzeu (o premiera in istoria muzeului, cu concursul PNL) prin practicarea celor mai nesimtite preturi la bilete din tara! De fapt a reusit si sa demonstreze cat de gospodar e. De 3 sau 4 ani nici macar nu a reusit sa refaca acoperisul unor case - exponate in muzeu si le-a acoperit cu folie de plastic! Nici ca muncitor la muzeu nu cred ca se califica.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Kukuruku

Acum 3 luni

Daca ar fi preturi mici, tot noi am plati diferenta, cu banii de la buget.
Raspunde

Hampu Lavinia

Acum 3 luni

Mama, cum or sa sfaraie micii si scaricica pe gratare in Piata Mare, la 45 lei portia! Si cu un rachiu bun langa!
Raspunde

Sib

Acum 3 luni

si muzica va dudui din curtea palatului ... Brukenthal ... celalalt manager de top, Chituta, la butoane. Cultura, nu gluma
Raspunde

Newman

Acum 3 luni

La muzeu a candidat,a dat concurs sau a fost numit?El stie ce este competitia pe bune si nu pe relatii de partid?
Raspunde

Radu

Acum 3 luni

Asta-i buna, stimabilul domn director nu e in stare sa aranjeze niste alei in Muzeu care toate sunt crapate si aluneca. Pontonul de la lac arata vai de capul lui, iar pentru turnichetii de la intrare defecti de luni ce zile nu e in stare sa faca mentenanta. Corneliu Bucur se invarte in mormant si voi vreti sa candideze baiatul asta. Suntei in lipsa de subiecte oameni buni...
Raspunde

Jiji Berbecali

Acum 3 luni

Acest mesaj a fost șters deoarece face parte din categoria „trolling”.

Raspunde

Jiji Berbecali

Acum 3 luni

Daca zive ceva contra partidului deja esti considerat trol ! Ce o maoi fi si ala !
Raspunde

Sibian

Acum 3 luni

Dacă vei candida și reuși undeva în politică,eu mă voi bucura cel mai tare!Va fi un mare câștig pentru muzeu;pentru că vei pleca!Să nu ne îmbătăm cu apă rece,însă! Ai fost cel mai nepotrivit director din istoria muzeului:l-ai transformat intr-un bâlci sau obor gălăgios și plin de fum și de dughene,l-ai umplut de pseudoartisti și meșteri de care n-a auzit nimeni,aleile o iau la vale iar edificiile vechi și valoroase se prăbușesc! Ți-ai bătut joc de vizitatorii cei mai mulți și mai fideli-sibienii!Dacă aș avea un partid pe care să am pică,le-aș recomanda să te ia în tabăra lor!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus