Duminică,
28.04.2024
Cer Senin
Acum
8°C

Descinderi DNA la Spitalul Județean în cazul unor medici stomatologi. Conducerea spitalului: „Este o anchetă în desfășurare”

Descinderi DNA la Spitalul Județean în cazul unor medici stomatologi. Conducerea spitalului: „Este o anchetă în desfășurare”

La jumătatea lunii ianuarie la Spitalul Clinic Județean Sibiu au avut loc descinderi DNA care au vizat activitatea a trei medici stomatologi. Potrivit unor surse Turnul Sfatului medicii stomatologi și-ar fi încasat salariile pe perioade în care nu ar fi mers la serviciu, lipsa lor fiind nemotivată. 

Turnul Sfatului a făcut o solicitare către conducerea spitalului care confirmă existența unei anchete fără a putea, însă, se dea detalii.

„Ca urmare a solicitării dumneavoastră, înregistrată la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu cu numărul 1621/25.01.2024 vă răspundem următoarele: întrucât este vorba despre o anchetă în desfășurare, Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu nu este abilitat să ofere informații la acest moment”, se arartă în răspunsul dat redacției Turnul Sfatului de repezentanții Spitalului Județean. 

De asemenea, o solicitare a fost făcută și către procurorii DNA, dar până la momentul publicării acestei știri, nu a fost primit un răspuns. 

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

5 comentarii

Vio

Acum 3 luni

Nu se stie despre cine e vorba dar va zic eu, e vorba de familia aia cu clinica pe Stefan cel Mare, mai marii clinicii stomatologice si capeteniile universitatii. Acei faraoni ai stomatologiei sibiene, care au luat bani toti trei din pozitii frumoase de sezut si ei nici nu isi stiu birourile. Pot baga mana in foc ca deja e prescris dosarul...
Raspunde

Vio

Acum 3 luni

Nu va place adevarul? Ca nu prea inteleg reactiile. Eu nu am fost sarcastic eram chiar serios, astia va sunt valoriile. "Doctorii" Manitiu care isi iau banutii pe aparente, ce credeati ca merge altfel in catun? Merge, pana vine un peste mai mare si il calci pe coada.
Raspunde

Vadim

Acum 3 luni

Așa e, familia Mițaru a distrus stomatologia la Sibiu.
Raspunde

Cetățean

Acum 3 luni

Și câți sunt că ei!!!
Raspunde

Norm

Acum 3 luni

În ultimii ani, nu doar că au permis un carnaval de practici îndoielnice, dar au devenit și maeștri ai artei închiderii ochilor. Să fie oare un sport național sau pur și simplu o formă de artă? Acest balet ocular își continuă reprezentația chiar și acum, cu privire la numeroasele practici ilicite, executate cu grație de către angajații ce se înalță pe scara ierarhică. În acest spectacol, angajații fără funcții joacă rolul spectatorilor neglijați, ai căror drepturi sunt întâmpinate cu o rezistență ce pare să fie o coregrafie bine regizată. Așa stând lucrurile, cine poate spune dacă nu cumva acest spital este o scenă pe care se joacă o piesă tragicomică a administrării în sănătate, unde cortina cade doar pentru a ascunde dezordinea din culise?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus