Duminică,
28.04.2024
Cer Senin
Acum
7°C

Sibian prins după opt furturi din mai multe magazine din Sibiu

Sibian prins după opt furturi din mai multe magazine din Sibiu

Un sibian în vârstă de 21 de ani, care în luna decembrie ar fi furat de opt ori din diverse magazine din Sibiu, a fost prins de Poliție.

Conform polițiștilor Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Sibiu bărbatul este cercetat penal pentru săvârșirea a 8 infracțiuni de furt, furt calificat și tentativă la furt calificat.

”Sibianul este bănuit că, în cursul lunii decembrie 2023, ar fi sustras mai multe bunuri din incinta unor magazine din municipiul Sibiu, băuturi alcoolice, un laptop, bijuterii și haine, prejudiciul creat ridicându-se la suma de 7.500 de lei”, informează Poliția Sibiu.

În baza probatoriului administrat în cauză, față de persoana bănuită s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore. Tânărul va fi prezentat unității de parchet competente pentru a se dispune măsuri preventive în consecință.

Cercetările sunt continuate la nivelul Poliției Municipiului Sibiu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1063

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus