Miercuri,
17.04.2024
Innorat
Acum
10°C

Spectacol caritabil pentru ca Darius, un băiat de 9 ani, să-și poată cumpăra ortezele cu care va putea merge. Interpretul Robert Târnăveanu este cap de afiș

Spectacol caritabil pentru ca Darius, un băiat de 9 ani, să-și poată cumpăra ortezele cu care va putea merge. Interpretul Robert Târnăveanu este cap de afiș

Vineri, 23 februarie, de la ora 17.00, la Biblioteca Astra din Sibiu are loc concertul caritabil de muzică populară „Pentru Darius”. Mai mulți artiști populari din Sibiu și-au dat mâna pentru a ajuta un băiețel cu grave probleme de sănătate, care are nevoie de orteze flexibile de mers, pentru a se putea deplasa. Oricine dorește să facă parte din acest spectacol caritabil poate fi prezent în sala festivă a bibliotecii situată la etajul II. Participarea la spectacol se face în baza unei donații recomandate de minim 40 de lei și toți banii merg spre nevoile lui Darius.

Darius este un băiețel de 9 ani care duce pe umeri diagnostice genetice grave: epilepsie, retard psiho-motor, malformații cerebrale, strabism divergent, malformații ale membrelor inferioare, toate de origine genetică. Toate acestea însă, nu au reușit să-i răpească zâmbetul și veselia. Copilul locuiește în Sibiu alături de mama lui, care-l crește singură. Darius nu poate merge sau mânca singur și spune doar câteva cuvinte. Din păcate, pentru el nu există tratament, doar terapii de recuperare la care merge zilnic. Medicii au fost cei care i-au recomandat băiatului orteze flexibile de mers, care se lucrează doar în străinătate iar prețul lor este de aproximativ 5.000 de euro, bani pe care mama lui Dariu nu-i are.

Acele orteze l-ar ajuta pe Darius să meargă și nu ar mai fi dependent de scaunul rulant.

Acesta este motivul pentru care, artiști populari din Sibiu și-au dat încă o dată mâna pentru ca visul lui Darius și al mamei lui să devină realitate.

Cap de afiș la spectacolul care va avea loc vineri, 23 februarie, este Robert Târnăveanu. Alături de el vor cânta Simona Maria Roșu, Adina Drăghici, Alina Bîcă, Nicu Poșta, Simona Ciorăneanu și grupul vocal „Cibinul”, de la Palatul Copiilor din Sibiu, coordonat de prof. Traian Stoiță.

Spectacolul are loc Biblioteca Astra din Sibiu, corpul A, sala festivă de la etajul II. Participarea la spectacol se face în baza unei donații recomandate de minim 40 de lei și toți banii merg spre nevoile lui Darius.

Cine nu reușește să ajungă la spectacol poate dona pentru Darius folosind informațiile de mai jos:

RO66INGB0000999910851307 LEI

RO13BRDE170SV50571911700 EURO

RO47BRDE330SV98493143300 LEI

REVOLUT:@marcel3yqh

Paypal: [email protected]

Puteți redirecționat 20%din impozitul pe venit/profit și cei 3.5%din impozitul pe salarii/pensii

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus