Miercuri,
17.04.2024
Partial Noros
Acum
14°C

De ce ar trebui să joci la ruletă electronică

De ce ar trebui să joci la ruletă electronică

Fără îndoială că ruleta este cel mai „bătrân” joc de noroc din orice cazino. Datele istorice arată că a intrat în cazino în anul 1796 şi de atunci până în zilele noastre şi-a consolidat reputaţia de regină a jocurilor de masă. Este adevărat, există ceva magic în urmărirea bilei care îşi caută buzunarul câştigător, lucru care contribuie fără nici un dubiu la popularitatea acestui joc de noroc şi în zilele noastre.

Acum te poţi bucura de toată această magie şi din faţa calculatorului sau telefonului tău jucând ruleta electronică. Are însă acelaşi farmec jocul de ruletă condus de un program informatic? Vom elucida împreună acest mister aşa că urmăreşte-ne cu atenţie!

Uşor de învăţat

Dacă eşti obişnuit să joci la ruletă tradiţională atunci un ecran de unde să plasezi pariurile poate părea de-a dreptul intimidant. La ruleta tradiţională doar plasai jetoanele pe numărul/numerele favorite şi aşteptai rezultatul, acum însă va trebui ca tu să faci totul de unul singur.

Nu te speria, lucrurile sunt mai simple decât par şi o să ai plăcuta surpriză să realizezi că te pricepi de minune şi să „butonezi”. Îţi garantăm că în doar câteva minute te vei descurca de minune şi că jocul chiar s-ar putea să îţi aducă o experienţă nouă şi incitantă în acelaşi timp.

Ca să îţi faci mâna, intra pe orice casino online are acest joc şi care îl oferă jucătorilor şi în varianta de joc gratuit. În acest fel te vei familiariza cu comenzile electronice dar mai ales o vei face fără să scoţi nici măcar 1 leu din buzunar.

Este o experienţă prin care trebuie obligatoriu să treacă orice jucător care se declară fan al jocului de ruletă. Beneficiile sunt clare, nu te costă nimic, vei învăţa rapid regulile jocului şi pe cele de pariere şi vei putea miza real având deja o experienţă solidă în jocul de ruletă.

Ruleta asistată de dealer oferă o experienţă autentică

Ruleta electronică se poate juca în 2 versiuni, solo şi asistată de un dealer uman. Pentru varianta solo lucrurile sunt simple, o să joci la fel cum o faci cu sloturile, îţi selectezi singur miza pe care vrei să o pariezi şi plasezi pariul.

La ruleta solo selectezi atât miza cât şi pariul pe care îl vei pune, ulterior apăsând butonul de start. Prin această comandă se lansează bila pe roată şi când se va stabiliza într-un buzunar vei vedea dacă ai vreun câştig sau nu.

Ruleta asistată de un dealer uman este similară cu un joc de ruletă adevărată. Dealerul este real, roata ruletei este reală, numai că la capătul mesei de pariere există un terminal electronic prin care poţi plasa pariurile.

Un jucător stă în faţa terminalului şi plasează pariuri pe rezultatul unei învârtiri de roată. Poţi să te gândeşti la această variantă de ruletă că la una obişnuită, însă vei avea un loc confortabil în faţa terminalului de unde vei plasa pariurile.

Joci în linişte

Dacă ai intrat într-un cazino şi ai luat loc la masa de ruletă ştii că în nici un caz nu ai parte de linişte. În asemenea incinte este o continuă agitaţie şi la masa de ruletă o să întâlneşti întotdeauna şi alţi jucători care sunt dornici să îşi încerce norocul.

Dacă eşti un tip social acest lucru îţi face fără îndoială plăcere, poţi comenta cu alţi jucători dinamica jocului său chiar poţi cere sfaturi de pariere. Dar dacă eşti un jucător căruia îi place cazinoul dar nu apreciază toată această agitaţie în mod cert că ţi se potriveşte varianta de ruletă cu terminal electronic.

Te aşezi confortabil pe fotoliu, introduci în terminal fondurile necesare, selectezi pariurile şi plasezi miza. Eşti în cazino dar totodată singur plus că ai un mare avantaj, tu controlezi jocul şi nu dealerul de la ruleta clasică.

Poate că vrei la un moment dat să arunci o privire pe telefonul mobil şi să ai o scurtă conversaţie în care să trimiţi şi să primeşti mesaje. La ruleta tradiţională în mod cert că vei rata câteva mâini de pariere, la cea cu terminal nu o să pierzi nici măcar una.

Joci pe mize extrem de mici

Faţă de alte jocuri de masă cel de ruletă oferă oportunităţi de pariere pentru toţi jucătorii dar mai ales pentru toate bugetele. Este „de vină” numărul mare de pariuri care se pot face la acest joc şi care pot aduce chiar câştiguri considerabile.

Pentru jocul de ruletă în sistem online lucrurile stau chiar şi mai bine, există o plajă mare de oferte care dispun de mize mici. Poţi juca la ruletă începând cu 0,5 RON/pariu, o sumă mică cu adevărat pe care ţi-o permiţi cu siguranţă.

Şi dacă îţi place să petreci timp îndelungat în compania jocului de ruletă pariurile pe o miză mică sunt soluţia optimă pentru tine. Te poţi bucura de toată magia acestui joc şi o să constaţi că nu costă deloc mult să faci acest lucru.

În plus poţi avea şansa să prinzi un pariu pe un număr care să te plătească regeşte şi care să îţi aducă şi un beneficiu financiar neaşteptat. Şi jocul pe mize mici poate să aducă satisfacţii, aşa că abordarea lui poate să fie soluţia perfectă pentru orice jucător îndrăgostit de jocul de ruletă.

Concluzie

Ruleta electronică şi-a câştigat un loc binemeritat în oferta cazinourilor. Se oferă varianta solo sau cea asistată de dealer, mizele sunt dintre cele mai mici şi se garantează o experienţă unică şi senzaţională în acelaşi timp. Aşa că de ce să nu încerci şi acest tip de ruletă? Se mulează de minune pe stilul de joc responsabil şi poate aduce câştiguri nesperate. Mult succes!

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Sus