Miercuri,
17.04.2024
Partial Noros
Acum
18°C

Toată conducerea CJ Sibiu și-a programat o parte din concediu pentru perioada post-electorală

Toată conducerea CJ Sibiu și-a programat o parte din concediu pentru perioada post-electorală

Conducerea Consiliului Județean Sibiu a făcut publică perioada în care estimează petrecerea concediului de odihnă.

Cu excepția vicepreședintelui Vlad Vasiu, care și-a împărțit în trei zilele aferente concediului de odihnă, atât președinta Daniela Cîmpean, cât și vicepreședintele Marcel Luca anunță că își vor împărți zilele de concediu în două. Toți trei, însă, au lăsat o parte din concedii și pentru perioada de după alegerile locale.

Conform informării pregătită pentru plenul Consiliului Județean Sibiu, programat pentru joia următoare, președinta Daniela Cîmpean se află în concediu, începând cu ziua de 23 februarie 2023 și până pe 1 martie. Președinta mai anunță prin informarea citată că va mai pleca în concediu și în perioada 5 – 30 august 2024.

Vicepreședintele Vlad Vasiu a consumat deja câteva zile de concediu între 29 ianuarie și 9 februarie 2024, urmând să plece din nou de săptămâna viitoare, mai precis din 26 februarie până pe 7 martie. Ultimele zile de concediu și le-a programat pentru toamnă, între 9 și 16 septembrie.

Cel de-al doilea vicepreședinte, Marcel Luca, va pleca în concediu imediat după alegerile locale, mai precis din 10 iunie până pe 1 iulie. Restul zilelor alocate odihnei și le-a programat pentru perioada 1 – 14 august, se mai arată în informarea dată publicității.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Zzz

Acum 1 lună

in curand vor fi stiri si despre ce au mancat unii si altii, nu ieri!, ci anul trecut la masa de Craciun, cu tabele, exls, PPT nais...
Raspunde

Emil

Acum 1 lună

Mafia ori puscaria. Din doua, una.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus