Luni,
22.04.2024
Innorat
Acum
7°C

Un jandarm sibian a obținut locul 1 la Campionatul Național de Sală Masters. Petrică Țerbea: Mi-am dorit foarte mult să particip la o probă de viteză

Un jandarm sibian a obținut locul 1 la Campionatul Național de Sală Masters. Petrică Țerbea: Mi-am dorit foarte mult să particip la o probă de viteză

Jandarmii sibieni anunță că plutonier adjutant Petrică Țerbea a participat la Campionatul Național de Sală Masters, care a avut loc în perioada 2-3 martie, la București. Concursul de atletism i-a adus acestuia locul în la proba 400 m Masculin, categoria M40.

Jandarmul spune că pentru a obține acest premiu s-a antrenat intens și că rezultatul este încununarea muncii sale cu cea a antrenorului său. 

„A fost prima participare atât în cadrul unui eveniment organizat de către Federația Română de Atletism, cât și în cadrul unui eveniment desfășurat în sală. Am avut bucuria de a mă afla printre atleți experimentați și asta m-a motivat și mai mult în vederea obținerii unui rezultat cât mai bun. Mi-am dorit foarte mult să particip la o probă de viteză, aici, fapt pentru care Clubul Sportiv Comunitar Sibiu mi-a oferit această șansă. 

Am fost nevoit să trec în foarte scurt timp de la un tip de antrenament la altul, specific probei la care urma să iau startul. Nu a fost deloc ușor, dar priceperea, insistența și sprijinul moral oferit de către antrenor au înclinat balanța în favoarea mea, iar rezultatul la această probă este aur."

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus