Duminică,
21.04.2024
Innorat
Acum
6°C

Ai un nou venit pe lume? Găsește aici suzete bebe

Ai un nou venit pe lume? Găsește aici suzete bebe

Odată cu anticiparea nașterii urmează pregătirile pentru cel mic. Toți părinții își fac datoria și își doresc tot ce e mai bun pentru puiul lor, începând chiar cu pregătirea camerei. Pătuț, leagăn, jucării… orice, până la cel mai mic detaliu, va fi luat în considerare pentru ca atunci când mama naște, să se poată bucura de copil și să îi acorde atenția necesară, fără a mai sta cu gândul la detalii precum o suzetă, pentru că ea va fi pregătită din timp.

Acest mic detaliu, suzeta, îl va ajuta pe bebeluș să doarmă și să se relaxeze. Nopțile în care cel mic plânge vor părea interminabile, însă o suzetă îl va ajuta să se calmeze, imitând sânul pentru ca bebelușul să poată liniști, chiar și după ce a fost alăptat. Suzeta este un obiect must-have al fiecărei proaspete mămici, fără de care nopțile sau liniștea vor fi îngreunate.

Dacă ești o mămică ce urmează să nască sau dorești să schimbi suzeta astfel încât să fie conform vârstei bebelușului, vei găsi aici suzete bebe de calitate!

Suzetele Bibs

Bibs, un brand de renume, s-a dovedit a fi alegerea perfectă pentru fiecare bebeluș. Fie că este vorba de forma anatomică ce imită sânul mamei într-o variantă fidel reprodusă, astfel încât cel mic să nu o refuze. Suzetele Bibs pot fi achiziționate în funcție de vârstă sau pe mărimi universale. Dimensiunile sunt atât de variate, încât cu siguranță cel potrivit pentru bebelușul tău se va afla în oferta de pe littleprints.ro.

Modelele suzetelor îi vor încânta pe cei mici, având un design atractiv, colorat, dar și practic. Marginile acestora sunt îndreptate înspre exterior pentru ca pielea din jurul buzelor să se irite, iar marginile ce strălucesc în întuneric vor ajuta suzeta să fie ușor de reperat ca atunci când cel mic o scapă în timpul nopții. Și nu numai, designul este unul perfecționist, străduindu-se să aducă liniștea și zâmbetul pe buzele celui mic.

Little Prints, magazinul ideal pentru părinții noi

Pentru cei ce vor aduce pe lume o viață, Little Prints oferă produse calitative pentru a da startul. Un bebeluș necesită multă îngrijire, iar atunci când ai toate echipamentele pregătite, îți vei ușura viața și îl vei putea ajuta și pe cel mic mai rapid.

Un cărucior pentru plimbări în parc, o suzetă, sticle pentru lapte, lista necesităților se extinde la fel de repede precum ne cresc copiii. Pentru confortul celui mic, ofertele includ și haine pentru bebeluși - de la articole de îmbrăcăminte, la șosete și chiar și ochelari de soare. Materialele sunt de calitate, iar brandurile sunt de top pentru ca bebelușul să aibe parte de ce e mai bun.

Achiziționează acum toate necesare pentru cel mic de la Little Prints, descoperă calitatea produselor și bucură-te de mai mult timp împreună cu copilul tău. Echipamentele, hainele și accesoriile sunt la fel de importante ca amintirile de neprețuit, iar cu articolele puse spre vânzare vor fi baza solidă startului în viață a celui mic.

Contact:

+4 0725 766 847

[email protected]

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 675

Sus