Luni,
22.04.2024
Innorat
Acum
7°C

Ce facem weekend? Drumeții, meci pe stadionul municipal, concert Vița de Vie

Ce facem weekend? Drumeții, meci pe stadionul municipal, concert Vița de Vie

În acest final de săptămână, la Sibiu, avem parte de mai multe evenimente de care ne putem bucura. Concertul Vița de Vie, meciul de pe Stadionul Municipal și drumețiile sunt câteva dintre evenimentele de care putem profita în timpul liber din acest weekend.

La „Pizza by Tango” puteți savura o pizza caldă și aromată alături de cei dragi. Puteți să vă creați pizza exact așa cum vă place – cu de toate, în combinații inedite, de post, alături de un tiramisu delicios ca desert. Puteți savura pizza preferată pe terasa de la Tango  sau o puteți comanda direct acasă, cu livrare gratuită. 

Filmele de la CineGold

În acest sfârșit de săptămână, sunteți invitați la CineGOLD pentru a vedea cele mai noi filme apărute. „Patrick și Balena”, „Gheara de fier” „Căsătoriți din greșeală” sau „Tati part-time” sunt doar câteva dintre filmele pe care le puteți viziona în acest sfârșit de săptămână la CineGOLD. Programul complet pentru weekend îl găsiți aici.

Concert Vița de Vie

Vița de vie concertează vineri, 15 martie, la Love Bar Sibiu. Rezervări se pot face la numărul de telefon 0721243034. 

Anul Apicol Tradițional la Muzeul Astra

Anul apicol tradițional va fi sărbătorit duminică, 17 martie, la Muzeul Astra, cu vizitarea gospodăriei de boștinar / lumânărar din Sebeșul de Jos.

Meci F.C. Hermannstadt vs Dinamo

Duminică, de la ora 18:15, pe Stadionul Municipal Sibiu va avea loc confruntarea dintre F.C. Hermannstadt și Dinamo.

Drumeții 

Drumeție cu observație solară în Poiana Soarelui

Sâmbătă, la ora 10, cei de la Anii Drumeției ne invită la o drumeție cu observație solară în Poiana Soarelui.

„Vom face o incursiune în viața sălbatică a pădurii pentru a descoperi cum soarele dă startul la viața. Vino alături de noi să-ți descoperi soarele interior in Poiana Soarelui. Tot în Poiana Soarelui vom intra în Universul sculpturii, un portal spre valorile strămoșilor și artiștilor naționali. Tot în această călătorie fascinantă, vom merge într-o căutare a luminii, urmărind strălucirea și misterul Soarelui nostru.

În Poiana Soarelui vom avea privilegiul să privim direct în inima arzătoare a sistemului nostru solar, cu ajutorul unui telescop pentru observații solare. Vom explora împreună atât aspectele fizice impresionante ale Soarelui de la petele solare care se extind pe suprafață, până la exploziile solare care aprind cerul, semnificația culturală și mitologică pe care această stea o are pentru diferite civilizații de-a lungul timpului. Pe lângă toate acestea vă promitem o conexiune blândă cu natura de-a lungul drumeției noastre”, arată organizatorii evenimentului. 

Drumeție prin Poiana Trandafirilor cu vizită la Cetatea Cisnădioara

Duminică, 17 martie, tot cei de la Anii Drumeției ne invită la o plimbare pe potecile folosite din timpuri străvechi de turmele de oi din Mărginimea Sibiului.

Detalii aici.

Folk, Frate!

Dumică, 17 martie, „Folk,Frate!” cântă la Love Bar din Sibiu.

„Mysha, Johnnie, Teddy si Seba vă asteptă, ca de obicei, cu muzica lor în care găsești de toate: veselie, melancolie și un pic de nebunie. Dacă te-am făcut curios fă-ți acum la rezervarea la numărul de telefon și alătură-te nouă într-o seară plină de muzică și distracție!”, transmit cei de la Love Bar.

Ateliere de primăvară la Științescu Hub

Științescu Hub invită copiii la o serie de ateliere interactive în 16 și 23 martie.

Concert Bibi la Filarmonica de Stat Sibiu

 Bibi ne așteaptă în 16 martie la Filarmonica de Stat din Sibiu.

„Toate hiturile semnate de Bibi vor fi cântate în cadrul concertului. Reîntâlnirea cu publicul va crea cel mai frumoase amintiri pentru fanii artistei. Vă așteptăm în număr cat mai mare pentru a petrece împreună o seară plină de magie!”, arată organizatorii evenimentului.

Concert Educativ „I M feeling blue” 

Vineri, 15 martie, descoperim „perioada albastră” a lui Picasso și vom realiza autoportrete în nuanțe de albastru, pe ritmurile muzicii blues interpretate de ansamblul cameral al Filarmonicii de Stat Sibiu: "Delta Train Blues" (arr. Mădălin Sandu), "St. Louis Blues" (arr. Maeve Lander, adaptare Mădălin Sandu), "Swinging the Blues" (Count Basie, Eddie Durham; arr. Mădălin Sandu), sub conducerea dirijorului Edward Dabrowski.

Atelierul de pictură și muzică "I'm Feeling Blue" se adresează copiilor cu vârste între 6 și 10 ani. Pentru fiecare atelier sunt disponibile câte 30 de locuri, de la orele 10.00, 11.00 și 12.00.

Înscrieri se fac la numărul de telefon 0735566486.

Frida Kahlo la Facultatea de Litere și Arte

Spectacolul care va avea loc sâmbătă, de la ora 16, la Facultatea de Litere și Arte, propune publicului o imagine de ansamblu a biografiei pictoriței mexicane Frida Kahlo, imagine ce expune degradarea mentală a artistei datorată traumelor, toate acestea prin descoperirea teatral-coregrafică a fanteziei picturale, susținută de invocarea universului plastic al suprarealismului.

Spectacole la Teatrul Gong și la Teatrul Național Radu Stanca

„Ai mei”, „Visul unei nopți de vară” sau „Legenda din Hamelin, o posibilă”, sunt o parte dintre spectacolele pe care iubitorii de teatru le pot vedea în acest final de săptămână la TNRS. Programul complet poate fi accesat aici

HÄNSEL ŞI GRETEL și atelierele de creat povești îi așteaptă și pe copii să se bucure de ele în acest final de săptămână la Teatrul Gong.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus