Miercuri,
17.04.2024
Innorat
Acum
10°C

Alertă la 112: o geantă reclamată „colect suspect” era plină cu gunoi

Alertă la 112: o geantă reclamată „colect suspect” era plină cu gunoi

Autoritățile sibiene au fost sesizate în seara zilei de marți despre o geantă care sprijinită de un microbuz.

Scena care a determinat apelul la 112 a fost relatată de pe strada Theodor Mihaly, din Sibiu: un „colet suspect” a fost sesizat la ora 21:40, anunță reprezentanții IPJ Sibiu.

„Au fost dislocate de urgență echipaje de polițiști din cadrul I.P.J. Sibiu și jandarmi din cadrul I.J.J. Sibiu, în vederea asigurării perimetrului zonei, evaluării riscurilor și luării tuturor măsurilor pentru protejarea populației. De asemenea, au intervenit și specialiști din cadrul S.R.I. pentru efectuarea controlului pirotehnic, constatându-se că a fost vorba de o geantă cu gunoi menajer”, descriu evenimentul reprezentanții IPJ Sibiu. „Intervenția s-a încheiat fără a fi constatate riscuri la adresa ordinii și siguranței publice”.

Sursa foto: IPJ Sibiu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus