Luni,
22.04.2024
Ploi Scurte
Acum
8°C

Inspectoratul Școlar Județean din Sibiu are un nou site. A costat 23.000 de lei cu TVA

Inspectoratul Școlar Județean din Sibiu are un nou site. A costat 23.000 de lei cu TVA

De aproximativ o săptămână Inspectoratul Școlar Județean Sibiu are un nou site. Astfel, oficial, în acest moment, singurul site pe care reprezentanții instituției vor mai posta noutăți este sbisj.ro. Potrivit inspectorului prof. Constantin Dincă, purtător de cuvânt al ISJ, inițiativa a venit din partea conducerii care și-a dorit ca site-ul să fie unul nou, cu o grafică atractivă și mai ușor de folosit.

De realizarea site-ului s-a ocupat departamentul IT al instituției, iar costurile au ajuns la 23.000 de lei cu TVA. Banii provin din fondul alocat de Ministerul Educației pentru ISJ Sibiu.

„Site-ul a funcționat aproximativ o lună în paralel cu cel vechi. De o săptămână însă, noutățile se postează doar pe cel nou. Sibienii trebuie să se obișnuiască să-l folosească. Fiind la început nu toate domeniile de pe site au fost finalizate, dar colegii noștri informaticieni fac eforturi să-l îmbunătățească în fiecare zi”, mai spune Constantin Dincă.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

3 comentarii

Sibian

Acum 1 lună

Daca a fost facut de "departamentul IT" de ce a costat aproape 5000 euro? A fost facut de o firma privata, Onspot, cu o platforma open-source, WordPress, pe un template care costa in jur la 70 de euro. Deci ce a costat aproape 5000 de euro?

Raspunde

Popa

Acum 1 lună

NU MERGE!!!!!!!!
Raspunde

Profu

Acum 1 lună

Da, si pe noul site vor aparea toate posturile vacante din Sibiu sau se vor pastra ca si pe vechiul site pentru cine trebuie?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus