Vineri,
12.04.2024
Partial Noros
Acum
15°C

Ora Pământului. 400 de copii din județul Sibiu au cântat într-o atmosferă magică în curtea Muzeului de Istorie - Casa Altemberger

Ora Pământului. 400 de copii din județul Sibiu au cântat într-o atmosferă magică în curtea Muzeului de Istorie - Casa Altemberger

400 de copii din întreg județul Sibiu s-au întâlnit sâmbătă, 23 martie, în curtea Muzeului de Istorie - Casa Altemberger a Muzeului Național Brukenthal pentru a sărbători „Ora Pământului”. 

Toți cei prezenți au aprins luminile de la telefoane și într-o atmosferă magică, timp de o oră, au cântat. Evenimentul a avut ca scop conștientizarea nevoii de conservare a resurselor. Cu toții au transmis un mesaj de solidaritate și armonie cu Pământul.

Copiii care au participat fac parte din corurile și ansamblurile Cantus Mundi din județul Sibiu.

Evenimentul de la Sibiu face parte din manifestarea Ora Pământului împreună cu Cantus Mundi, aflată la cea de-a 18-a ediție. Peste 10.000 de copii și tineri din corurile și ansamblurile Programului Național Cantus Mundi au marcat simultan Ora Pământului prin concerte, recitaluri și evenimente muzicale. 

Citește și: Ora Pământului, la Sibiu: lumina va fi stinsă, aparatele electrice vor fi deconectate, iar corurile și ansamblurile Cantus Mundi vor cânta în curtea Muzeului de Istorie

Sursa foto: Cantus Mundi 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus