Sâmbătă,
13.04.2024
Cer Senin
Acum
13°C

Singurul tenor român care anul trecut a cântat la Vatican și a fost invitatul Papei vine la Sibiu. Concert cu Trei Voci Magnifice

Singurul tenor român care anul trecut a cântat la Vatican și a fost invitatul Papei vine la Sibiu. Concert cu Trei Voci Magnifice

Centrul Cultural Ion Besoiu va găzdui în data de 9 mai, Ziua Europei, concertul tenorilor Alin Stoica, Vlad Miriţă și Ştefan von Korch, reuniți sub formula ”Trei Voci Magnifice”.

Alin Stoica este singurul tenor român care, la finalul anului trecut, a cântat în concertul de Crăciun de la Vatican şi a fost invitatul Papei într-o întrevedere privată. Solistul este şi unicul deţinător din România al premiului Luciano Pavarotti. Pe scena Operei Naţionale din Bucureşti se remarcă în “La Traviata”, ”Carmen” sau ”La Bhoeme.”

Tenorii Alin Stoica, Vlad Miriţă și Ştefan von Korch sunt nume marcante din urniversul liric românesc. Celebrele canzonete  “O Sole Mio”, “Granada” ori “Valencia”, dar şi ariile cele mai aplaudate din “Rigoletto”, “Traviata”, “Bărbierul din Sevilla” sau “Elixirul Dragostei” sunt câteva dintre surprizele din programul concentrului.

Alături de cei trei solişti se va afla Orchestra Simfonică Valahia, care îl va acompania pe Placido Domingo în concertele de la Bucureşti şi Cluj-Napoca.

”Vă invit la aceste concerte ce sunt ca o primăvară muzicală: dacă ”La Donna e Mobile”, ”Santa Lucia”, sau ”Nesun Dorma” vă trezesc emoţie, nostalgie ori bucurie, le veţi simţi pe toate, intensificate de savoarea inegalabilă a interpretării live”, spune tenorul Ştefan von Korch.

Biletele s-au pus deja în vânzare online și costă între 140 și 205 lei.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus