Joi,
02.05.2024
Cer Senin
Acum
20°C

ANM: Depuneri de praf saharian în centrul, vestul și nordul ţării, în următoarele ore

ANM: Depuneri de praf saharian în centrul, vestul și nordul ţării, în următoarele ore

Particule de praf saharian se vor menţine deasupra teritoriului României luni şi marţi iar depuneri de praf vor fi observate în vest, nord şi centru, unde sunt prognozate ploi, informează Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM).

"La finalul lunii martie, circulaţia predominant sud-vestică a favorizat pătrunderea unei mase de aer încărcate cu particule de praf de origine sahariană deasupra României. În perioada 1 aprilie, ora 10:00 - 2 aprilie, ora 22:00 se vor menţine particule de praf deasupra teritoriului României, iar depuneri de praf vor fi observate începând cu noaptea de luni spre marţi, în vest, nord şi centru, unde sunt prognozate ploi", se arată în comunicatul ANM remis Agerpres. 

Duminică, toate punctele de belvedere din preajma Sibiului au dezvăluit astăzi un oraș încețoșat, sub un nor de praf.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus