Sâmbătă,
13.04.2024
Cer Senin
Acum
13°C

Programul Anii Drumeției pentru luna aprilie

Programul Anii Drumeției pentru luna aprilie
În fiecare colț al munților, primăvara aduce cu sine un buchet de prospețime și culoare, transformând peisajul într-o poveste desprinsă din basme. Râurile își reiau cursul vioi, iar copacii înfloresc într-o explozie de culori și parfumuri îmbietoare.
 
Pentru iubitorii de natură și aventură, acesta este momentul perfect pentru a porni într-o drumeție prin munți. Pe cărările înverzite, sub cerul senin și luminat de soare, fiecare pas dezvăluie noi priveliști spectaculoase și momente de contemplare profundă.
 
Fie că urci vârfuri înalte sau te plimbi pe lângă cascade răcoritoare, bucură-te de fiecare moment al drumeției. Lăsa agitația orașului în urmă și porneşte într-o călătorie către liniștea și frumusețea naturii.
Consultați programul drumețiilor din luna aprilie și planificați-vă din timp ieșirea în #aerliber!
Descoperă drumeţiile: https://aniidrumetiei.ro/drumetii/
----------------------------------------------------------------
Programul „Anii Drumeției” este inițiat și finanțat de Consiliul Judetean Sibiu în colaborare cu Asociația Județeană de Turism Sibiu. Scopul principal este de a îmbunătăți infrastructura de drumeție din județ și de a promova activități specifice ecoturismului.
 
Descoperă mai multe pe www.aniidrumetiei.ro și app-ul Anii Drumeției, disponibil în App Store și Play Store.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus