Joi,
23.05.2024
Parțial Noros
Acum
15°C

Anunț public

Anunț public

Aceasta informare este efectuata de COOPERATIVA AGRICOLA DE PRODUCTIE GHERDEAL, cu sediul în loc. Gherdeal, nr. 86, C1, comuna Bruiu, jud. Sibiu ce intenționează să solicite de la ABA Olt – SGA Sibiu obținerea unui Aviz de gospodărire a apelor pentru ,,Inființare plantație de aluni, sistem de irigații și amenajare lagună acumulare ape pluviale’’ pe o suprafata de 38,58 ha, teren arabil în extravilan in cadrul proiectului : „Infiintare plantatie de aluni si construire unitate de conditionare, imprejmuire teren, sistem de irigatii, laguna acumulare ape pluviale, platforma betonata cu amplasare container”.

Aceasta investitie este o investitie noua. Ca rezultat al procesului de realizare a investitiei nu vor rezulta ape uzate. Aceasta solicitare de aviz este conformă cu prevederile Legii apelor nr. 107/1996 , cu modificările și completările ulterioare.

Persoanele care doresc să obțină informații suplimentare cu privire la solicitarea Avizului de gospodărire a apelor pot contacta solicitantul de aviz la adresa menționată.

Persoanele care doresc sa transmita observatii, sugestii si recomandari se pot adresa solicitantului la adresa sus mentionata sau pot inainta observatii in termen de 5 zile de la data publicarii la A.B.A. Olt – S.G.A. Sibiu, str. Autogării, nr. 10, mun. Sibiu, jud. Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 743

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus