Luni,
29.04.2024
Cer Senin
Acum
14°C

ASTRA Rock Festival 2024: H-Blockx, S.A.R.S și The Toy Dolls, primele trupe care și-au anunțat prezența la festivalul din Muzeul Astra

ASTRA Rock Festival 2024: H-Blockx, S.A.R.S și The Toy Dolls, primele trupe care și-au anunțat prezența la festivalul din Muzeul Astra

H-BLOCKX, S.A.R.S. și THE TOY DOLLS sunt primele trupe de pe afișul ASTRA Rock Festival 2024 care va avea loc la Muzeul Astra din Sibiu între 16 și 18 august.

Pe lângă H-Blockx, S.A.R.S și The Toy Dolls, afișul ASTRA Rock 2024 va cuprinde și alte nume de calibru internațional, plus trupe românești.

Organizatorii anunță că festivalul vine și cu surprize gastronomice, literare, meșteșugărești și educative în aer liber, dedicate întregii familii. La toate acestea se adaugă și un spațiu generos de campare.

Despre primele trupe care vor lua parte la festival

H-Blockx sunt considerați pionierii crossover-ului european, îmbinînd elemente de rock alternativ, nu-metal și rap. Germanii au dat lovitura încă de la primul album, „Time to Move” (1994), vândut în peste 750.000 de exemplare, laureat cu Discul de Aur și nominalizat la premiul de debut al MTV Europe Music Awards. Hiturile „Rising High”, „Move” și „Little Girl” au fost difuzate în heavy rotation la radio și TV, fiind fredonate de milioane de fani. Anul acesta, H-Blockx pornesc în turneul care aniversează 30 de ani de la albumul care i-a făcut celebri în lumea întreagă.

S.A.R.S. s-au înființat la Belgrad în 2006 și au dominat topurile din întreg spațiul ex-yugoslav cu piesa „Buđav lebac”, de pe albumul de debut lansat în 2009. Succesul melodiei a fost depășit în anii următori de un nou hit, „Perspektiva”, care a strâns zeci de milioane de vizualizări pe YouTube și a cucerit întregul continent. Stilul original, care amestecă etno-ul sârbesc cu pop, rock, reggae, blues, jazz și hip-hop, face ca recitalul S.A.R.S. la ASTRA Rock să fie o experiență eclectică de neratat.

The Toy Dolls sunt reprezentanți de frunte ai scenei punk rock britanice, în 2024 sărbătorind 45 de ani de la înființare. Promotori ai unui stil degajat, care combină energia punk-ului cu virtuozitatea și parodia, The Toy Dolls au la activ 13 albume de studio și nenumărate șlagăre, printre care și coverurile după „The Final Countdown” și „Livin’ La Vida Loca”.

Cât costă biletele

Organizatorii anunță că sunt disponibile un număr limitat de abonamentele presale pentru cele trei zile de festival la prețul de 200 de lei, pe iaBilet.ro. Ulterior, ele vor putea fi achiziționate la prețul de 250 de lei pe abonament. În perioada festivalului vor fi disponibile și bilete de o zi. La toate prețurile de mai sus se adaugă comisionul de ticketing. Abonamentele la festival asigură și accesul la muzeu, precum și la multiplele activități conexe organizate de acesta în weekendul 16-18 august 2024.

Sursă foto: Astra Rock Festival/Facebook 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

5 comentarii

Silviu

Acum 2 săptămâni

Cam scump comisionul de emitere bilet (14,28 lei). Oare cu cine-l imparte firma de intermediere? De obicei ,la alte spectacole este cativa lei.
Raspunde

Un cititor

Acum 1 săptămână

Un festival mai penibil nu se putea organiza intr-un muzeu. CJ cred ca va deconta aberațiile acestea la alegeri. Vor vota cu ei rokerii. Oamenii normal vor vota schimbarea. Ce neghiobi! Să organizezi festival rock în Muzeul civilizației populare! În rezervație naturală!
Raspunde

Dan

Acum 1 săptămână

Fii sincer: problema e ca e rock si tu vrei manele, dar nu pe bilet cum e la rock ci gratis. Si nici nu stii ca e deja a 3-a editie, si la primele 2 editii formatiile au fost platitie din bilete, dar te deranjeaza asa doar ca ca nu ai alta ocupatie decat sa te uiti la ce face altul
Raspunde

Un sibian

Acum 1 săptămână

Sunt perfect de acord de dumneavoastră! Nu are ce căuta un asemenea festival în Muzeul Astra. Unele persoane, cum e Dan, au impresia că cine nu agrează rokul e musai manelist! Dar nu răspunde cu o replică argumentată la critica adusă de ”Un cititor”. Eu nu am convingerea că Dan e roker, dar mesajul cam asta sugerează.
Raspunde

Barosanu

Acum 1 săptămână

Aveți stadion nou, de ce nu organizați acolo concerte? Nici muzeul Astra, nici Piața Mare nu sunt locuri potrivite pentru festivaluri de 3 zile.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus