Miercuri,
01.05.2024
Cer Senin
Acum
9°C

Natalia Maria Rusu, elevă a profesoarei Mariana Anghel, câştigat miercuri Marele Premiu şi Trofeul Festivalului Naţional de Interpretare Vocală "Ilie Micu"

Natalia Maria Rusu, elevă a profesoarei Mariana Anghel, câştigat miercuri Marele Premiu şi Trofeul Festivalului Naţional de Interpretare Vocală

Natalia Maria Rusu, elevă a profesoarei Mariana Anghel de la Şcoala Populară de Arte şi Meserii din Sibiu, a câştigat miercuri seara Marele Premiu şi Trofeul Festivalului Naţional de Interpretare Vocală "Ilie Micu", secţiunea canto muzică populară, informează Agerpres.

"Vreau din suflet să mulţumesc în primul rând organizatorilor, doamnei Alina Pinca Vintilă pentru dăruirea şi dragostea nepreţuită faţă de folclorul românesc, dovada fiind acest festival. Vreau să mulţumesc familiei mele pentru sprijinul necondiţionat, pentru că îmi sunt alături indiferent de vremuri şi publicului bineînţeles pentru că pentru el şi datorită lui suntem cine suntem. Sunt copleşită, nu cred că aş putea vreodată să îndestulez bucuria din suflet prin cuvinte, aşa că o să încerc prin parcursul carierei, cât o vrea Dumnezeu, să transmit şi să vorbesc prin cântec. Doamna Mariana Anghel este un model dintotdeauna, atât din punct de vedere artistic, cât şi ca om, pentru că este un om minunat, este un om bun, este a doua mamă şi îi datorez multe mulţumiri', a declarat pentru Agerpres, după primirea Marelui Premiu, Natalia Maria Rusu.

Directorul festivalului şi managerul Şcolii Populare de Arte şi Meserii "Ilie Micu" din Sibiu, Alina Pinca Vintilă, a fost printre primii care au felicitat-o pe Natalia Maria Rusu.

"Te felicit din toată inima Natalia şi să ştii ca suntem tare mândri de tine!", a spus managerul Şcolii Populare de Arte şi Meserii Sibiu, citat de Agerpres.

Preşedinta Consiliului Judeţean Sibiu, Daniela Cîmpean, a înmânat Marele Premiu Nataliei Maria Rusu şi a evidenţiat faptul că "în Sibiu, actul cultural este la el acasă", ştiut fiind faptul că Sibiul este primul oraş din România care a reuşit performanţa să fie Capitală Culturală Europeană.

"Suntem în al doilea an de poveste al acestui festival concurs de interpretare "Ilie Micu", ne dorim ca această poveste să dureze la nesfârşit, să încarce cu emoţie şi să bucure inima cât mai multor iubitori de frumos, de act artistic, pentru că în Sibiu actul cultural este la el acasă. Sibienii ştiu să aprecieze tot ce ţine de cultura tradiţională românească şi nu numai şi ştiu să-i primească cu drag şi să-i îmbrăţişeze cu sufletul pe cei care vin şi promovează aceste lucruri frumoase. Eu vreau să vă felicit pe toţi participanţii', a spus preşedinta Consiliului Judeţean Sibiu.

Sursa foto: Isabela Paulescu/Agerpres

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

Muresan

Acum 1 săptămână

Profesoara Mariana Anghel e aceeasi cu cantareata Mariana Anghel?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus