Luni,
20.05.2024
Partial Noros
Acum
24°C

Spectacol cu drone și artificii eco în deschiderea și închiderea FITS. Chiriac: în loc de lasere vor fi lumini inteligente, vom avea muzică special creată și artificii eco, care să nu facă zgomot

Spectacol cu drone și artificii eco în deschiderea și închiderea FITS. Chiriac: în loc de lasere vor fi lumini inteligente, vom avea muzică special creată și artificii eco, care să nu facă zgomot

Constantin Chiriac, directorului Teatrului Național Radu Stanca Sibiu și președintele FITS Sibiu, a anunțat că în acest an show-ul cu drone din deschiderea și închiderea Festivalului Internațional de Tatru se va prelungi cu două minute, iar în plus față de anul trecut se vor adăuga și artificii eco, care să nu facă rău naturii.

„Vom avea o cooperare specială pentru drone și veți avea două surprize pe care nu le pot dezvălui. Va fi o combinație, pentru că așa cum bine știți, de fiecare dată, noi ne uităm peste tot în lume ce se întâmplă și încercăm să fim înaintemergători. Vor fi nu 12 minute ca anul trecut, ci 14. În loc de lasere vor fi lumini inteligente, va fi muzică special creată și vom avea la înălțime și un ajutor de artificii eco, artificii care să nu facă zgomot și care să nu afecteze mediul și care să lucreze în aer cu dronele. Nu sunt bazate pe explozie. La fiecare spectacol de drone va fi câte o surpriză, va fi adăugată o formă de spectacol”, a anunțat Constantin Chiriac la conferința de presă care a avut loc joi, 18 aprilie.

Reamintim că tema ediției din 2024 a Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu este „Prietenie” și că evenimentul va avea loc anul acesta între 21 și 30 iunie.

De asemenea, biletele FITS vor fi puse în vânzare începând de mâine, 19 aprilie. Cel mai scump va costa 150 de lei, iar prețurile nu se scumpesc față de anul trecut.

Citește și: Biletele la FITS nu se scumpesc în acest an: cel mai scump - 150 de lei

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

Cristi

Acum 1 lună

Aveți lumini eco și fără zgomot și fără praf și fără artificii! Dar teatru când aveți? Eee Nilă!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus