Sâmbătă,
04.05.2024
Cer Senin
Acum
14°C

Un polițist din Ocna Sibiului a fost lovit la picior în timpul unui control în trafic. Șoferul ar fi consumat alcool și este cercetat

Un polițist din Ocna Sibiului a fost lovit la picior în timpul unui control în trafic. Șoferul ar fi consumat alcool și este cercetat

Un agent din cadrul Poliției Ocna Sibiului a fost lovit la picior în timp ce efectua un control în trafic. Acesta ar fi fost rănit ușor, iar șoferul implicat ar fi consumat alcool și este acum cercetat.

ACTUALIZARE 22:10: Potrivit IPJ Sibiu, incidentul a avut loc sâmbătă seara, în jurul orei 19:30. În timp ce efectua activități specifice pe linie rutieră, pe DJ 106B, în localitatea Șura Mică, un agent de poliție din cadrul Poliției Orașului Ocna Sibiului a fost acroșat de un autoturism condus de către un bărbat căruia agentul îi făcuse semn să oprească întrucât fusese surprins de aparatul radar circulând cu viteză peste limita legală. Agentul a suferit excoriații superficiale, fără a necesita transportul la spital”, transmit reprezentnații poliției județene.

Testarea alcoolscopică a conducătorului auto, în vârstă de 54 de ani, din Ocna Sibiului, a indicat un rezultat de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În cauză, la nivelul Poliției Orașului Ocna Sibiului, s-a deschis un dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului, mai transmite IPJ Sibiu.

„Bărbatul a suferit excoriații minore la glezna stângă și nu a necesitat transportul la spital”, au precizat și reprezentanții Serviciului Ambulanță al Județului Sibiu.

ȘTIREA INIȚIALĂ:

Incidentul a fost confirmat pentru Turnul Sfatului de o sursă care a fost martor. Cazul a avut loc sâmbătă, pe drumul județean 106B, în localitatea Șura Mică. 

Polițistul se afla în timpul serviciului, iar în momentul efectuării unui control în trafic, ar fi fost lovit la picior de conducătorul unui autoturism. Agentul ar fi fost rănit ușor.

În același timp, șoferul implicat în incident a fost testat cu etilotestul, iar rezultatul ar fi arătat o valoare de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La solicitarea noastră, reprezentanții IPJ Sibiu au confirmat producerea incidentului, urmând să transmită la scurt timp oficial mai multe detalii.

Foto: Arhiva TS

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1551

Ion Surdu

de Ion Surdu

Redactor

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus