Luni,
06.05.2024
Parțial Noros
Acum
7°C

19 grade Celsius, astăzi, în municipiul Sibiu. Puțin mai cald în nordul județului

19 grade Celsius, astăzi, în municipiul Sibiu. Puțin mai cald în nordul județului

Vremea va fi ușor mai caldă decât normalul acestei perioade, cu temperaturi diurne în creștere, anunță meteorologii în prognoza pentru astăzi.

”Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare și local mai ales în zona de munte se vor semnala ploi în general slabe ce vor avea și caracter de aversă ce pot fi însoțite izolat de descărcări electrice după orele amiezii. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări izolate ziua de până la 45 km/h. Temperaturile maxime se vor încadra între 18 și 20 grade, iar cele minime între 5 și 7 grade. Izolat spre sfârșitul intervalului vor fi condiții de ceață”, se precizează în prognoza emisă de Centrul Meteorologic Transilvania Sud Sibiu.

Ieri, la ora 09, stratul de zăpadă prezent doar în zona montană, măsura 84 cm la Bâlea Lac și 4 cm la Păltiniș.

În municipiul Sibiu, temperatura va fi astăzi între 5 și 19 grade, la Dumbrăveni, între 6 și 19 grade, la Păltiniș, între 2 și 12 grade Celsius, iar la Bâlea Lac, între -1 și 6 grade Celsius.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus