Duminică,
05.05.2024
Partial Noros
Acum
23°C

Șofer beat criță oprit de polițiști după ce un alt conducător auto a sunat la 112. Conducea haotic pe str. Mașiniștilor din Sibiu

Șofer beat criță oprit de polițiști după ce un alt conducător auto a sunat la 112. Conducea haotic pe str. Mașiniștilor din Sibiu

Un sibian în vârstă de 57 de ani care a consumat alcool și s-a urcat la volan a fost oprit de polițiști după ce un alt șofer a sunat la 112. Incidentul a avut loc miercuri în jurul orei 18,30.

„La data de 24 aprilie a.c., în jurul orei 18.30, prin apel 112, Poliția Municipiului Sibiu a fost sesizată despre faptul că șoferul unui autoturism conduce haotic pe strada Mașiniștilor din municipiul Sibiu,” anunță joi reprezentanții IPJ Sibiu. 

Polițiștii Biroului Rutier Sibiu au depistat și oprit autoturismul în cauză pe strada Teilor, la volan fiind identificat un sibian în vârstă de 57 de ani.

Testarea alcoolscopică a conducătorului auto a indicat o valoare de 1,08 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În cauză, polițiștii rutieri au deschis un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului, precizează sursa citată. 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus