Luni,
27.05.2024
Partial Noros
Acum
21°C

Pompierii Voluntari din Copşa Mică au început cursurile de operare şi intervenție cu noua autoutilitară din Germania

Pompierii Voluntari din Copşa Mică au început cursurile de operare şi intervenție cu noua autoutilitară din Germania

În această săptămână Pompierii Voluntari Copşa Mică au început cursurile de operare şi intervenție cu noua autoutilitară şi echipamentele de pompieri din dotarea acesteia.

„Un grup de pompieri pensionari din Germania, compus din dl Karl-Heinz, dl Jost Peter, dl Kaufmann Stefan şi dl Andreas din Laslea s-au oferit voluntari pentru ai învăța pe pompierii copşeni tehnici de stingere a incendiilor şi utilizarea echipamentelor de pe mașina de intervenție. Prima zi a fost dedicată unor cursuri de prezentare iar apoi s-a făcut prezentarea utilajelor din dotare. După amiaza au urmat cursuri practice de stingere a incendiilor, folosirea scărilor şi a altor echipamente specifice”, au transmis reprezentanții Primăriei Copșa Mică.

După ani de numeroase încercări de a obține o autoutilitară funcțională de stingere a incendiilor, comunitatea din Eschach (Germania), a vândut o mașină de pompieri la un preț simboli, iar cu bani obținuți din donații de la firmele mari care funcționează în oraş ea a fost cumpărată. 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus