Joi,
16.05.2024
Cer Senin
Acum
9°C

Scandal la clubul Liquid din Sibiu. Au intervenit polițiștii și jandarmii

Scandal la clubul Liquid din Sibiu. Au intervenit polițiștii și jandarmii

10 persoane au fost implicate în noaptea de sâmbătă spre duminică într-un scandal în fața clubului Liquid din Sibiu, la locul incidentului intervenind mai multe echipaje de poliție și jandarmi. 

„La data de 28 aprilie a.c., în jurul orei 03.00, prin apel 112, un bărbat a sesizat Poliția Municipiului Sibiu în legătură cu faptul că este agresat de mai multe persoane, în fața unui local din municipiul Sibiu. La fața locului au intervenit mai multe echipaje de polițiști și jandarmi, care, în urma verificărilor efectuate, au identificat un grup de 10 persoane implicate într-un conflict spontan. Un bărbat a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.000 de lei pentru provocarea de scandal,” transmit reprezentanții IPJ Sibiu. 

Nu a fost necesară intervenția echipajelor medicale. Până în prezent, la nivelul Poliției Municipiului Sibiu, nu s-a înregistrat nicio plângere penală privind incidentul în cauză.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

2 comentarii

X

Acum 2 săptămâni

iar s-au batut ca careva avea lantul mai gros?
Raspunde

Pastor marginas

Acum 2 săptămâni

Mai exista "lichid"? Wow...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus