Miercuri,
22.05.2024
Partial Noros
Acum
13°C

A început deszăpezirea Transfăgărășanului. Drumarii preconizează deschiderea lui mai devreme de 1 iulie

A început deszăpezirea Transfăgărășanului. Drumarii preconizează deschiderea lui mai devreme de 1 iulie

Se lucrează la deszăpezirea Transfăgărășanului, informează reprezentanții Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Brașov. Pentru că anul acesta nu a fost foarte mută zăpadă, drumarii preconizează că unul dintre cele mai spectaculoase drumuri din țară va fi deschis mai devreme de 1 iulie. 

Potrivit acestora, se lucrează în zonele în care nu există risc de avalanșă și doar atunci când condițiile meteo permit intervenția în siguranță.

„Având în vedere că în acest an avem mai puțină zăpadă față alți ani, estimăm că vom putea deschide acest drum spectaculos cu mult înainte de data obișnuită de 1 iulie”, au scris pe pagina de facebook cei de la DRDP Brașov. 

Foto principală informativă: Arhiva TS

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

2 comentarii

Newman

Acum 2 săptămâni

Drumarii nostrii nu au aflat ca s-au inventat de vreo 100 de ani autofreze de zapada? Ei folosesc inca ineficient buldozerul .

Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Emil

Acum 2 săptămâni

Este eficient la sifonat banii fraierilor.

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus