Joi,
23.05.2024
Innorat
Acum
12°C

Li s-a făcut rău la Slujba de Înviere: nouă persoane au avut nevoie de asistență medicală

Li s-a făcut rău la Slujba de Înviere: nouă persoane au avut nevoie de asistență medicală

Nouă persoane au primit îngrijiri medicale din partea unor echipaje SMURD după ce li s-a făcut rău la Slujba de Înviere, anunță marți reprezentanții ISU Sibiu. Acestea le-au acordat asistență medicală la fața locului, fără a fi necesar să le transporte la spital.

Cei peste 200 de pompieri militari sibieni au fost zilnic în serviciul operativ în perioada minivacanței de Paști și au intervenit la un număr de 344 de solicitări venite de numărul unic pentru apeluri de urgență 112 după cum urmează: 

- 301 solicitări de acordare a primului ajutor medical calificat și transportarea la spital a persoanelor rănite ori cu probleme medicale.

- 15 incendii dintre care: un incendiu la o anexă gospodărească, un incendiu la un autoturism, un incendiu la un aparat electrocasnic, două incendii la panouri electrice și 10 incendii de vegetație uscată și resturi menajere.

- 28 de alte intervenții.

Incendii

În 1 Mai pompierii  au intervenit pentru stingerea unui incendiu la un panou pe strada Tiberiu Ricci din Cartierul Arhitecților cu o autospecială de stingere și un echipaj SMURD. Incendiul a fost stins prompt, s-a manifestat cu degajări de fum în urma unui scurtcircuit produs la panoul de siguranțe electrice. 

În aceeași zi, în localitatea Moșna a avut loc un incendiu la compartimentul motor al unui autoturism. Pompierii s-au mobilizat cu o autospecială de stingere, iar incendiul a fost lichidat prompt, fiind ușor afectat compartimentul motor. 

În 2 mai s-a intervenit cu două autospeciale de stingere și un echipaj SMURD în Agnita, pentru stingerea unui incendiu de anexă gospodărească. În urma incendiului cauzat de un scurtcircuit electric a ars anexa de aproximativ 10 mp și bunurile depozitate în interior. 

Sâmbătă, în 4 mai, în localitatea Motiș a avut loc un incendiu la un panou electric. Pompierii au intervenit cu o autospecială de stingere și au lichidat incendiul cauzat de un scurtcircuit electric. 

Ieri, 6 mai, pe strada Oncești din municipiul Sibiu pompierii au fost sesizați că există degajări de fum dintr-un apartament. La fața locului s-au deplasat două autospeciale de stingere, o autoscară și un echipaj SMURD. Degajările de fum proveneau de la un cuptor cu microunde la care s-a produs un scurtcircuit electric și a inundat cu fum apartamentul situat la etajul 6 al imobilului. Pompierii au ventilat apartamentul și casa scării. Nu au fost înregistrate victime. 

foto ilustrativă TS

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus