Luni,
27.05.2024
Cer Senin
Acum
11°C

La jumătatea lunii mai începe a doua ediție a Turului Ghidat cu Biciclete Electrice. Evenimentul include două trasee în împrejurimile Sibiului

La jumătatea lunii mai începe a doua ediție a Turului Ghidat cu Biciclete Electrice. Evenimentul include două trasee în împrejurimile Sibiului

În perioada 17 – 19 mai se organizează o nouă ediție a Turului Ghidat cu Biciclete Electrice, un eveniment dedicat pasionaților de natură și aventură. Este organizat de Asociația Social Management și, potrivit organizatorilor, evenimentul oferă participanților oportunitatea de a explora frumusețea regiunii Sibiului într-un mod ecologic și plin de energie. Organizatorii pun la dispoziția participanților un număr de biciclete electretice, în mod gratuit, dar dacă numărul acestora se epuizează și sunt sibieni care au o astfel de bicicletă, aceștia se pot alătura turului. 

„Ne angajăm să oferim participanților o experiență memorabilă și sigură, subliniind importanța respectării mediului înconjurător și promovând un stil de viață sănătos. Evenimentul nostru cuprinde două trasee pline de aventură și descoperiri: Traseul 1: Sibiu - Gusterița - Cașolț - Mohu - Șelimbăr (34 km) Traseul 2:  Vămile Făgărașului în Tara Oltului - Șelimbăr "Suntem încântați să organizăm acest eveniment împreună cu sprijinul Consiliului Județean Sibiu, un eveniment aflat la ediția a doua și care oferă un sprijin real pasionaților de natură și de munte", spune Cristina Țuicu, președintele Asociației Social Management.

Participanții sunt încurajați să se înscrie în avans pentru a asigura locurile disponibile. Mai multe informații și detalii despre înregistrare se găsesc pe pagina asociației: www.socialmanagement.ro

Despre Asociația Social Management

Asociația Social Management este o organizație non-profit dedicată promovării unui mediu de trai sănătos și sustenabil în regiunea Sibiului. Prin programe și evenimente inovatoare, ne străduim să contribuim la dezvoltarea comunității și la conservarea resurselor naturale. Evenimentul organizat la jumătatea lunii mai este cofinanțat de Consiliul Județean Sibiu, iar participarea este gratuită. 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus