Luni,
20.05.2024
Partial Noros
Acum
24°C

Alegeri 2024: Lista secțiilor de votare și a străzilor arondate

Alegeri 2024: Lista secțiilor de votare și a străzilor arondate

În municipiul Sibiu au fost create 107 secții de votare, la care sibienii vor fi așteptați să-și dea votul pentru viitorul primar, viitorul președinte al CJ Sibiu, precum și pentru viitorii consilieri locali și județeni. Totodată, în cadrul primului rând de alegeri, aceștia vor avea de ales și reprezentanții în Parlamentul European.

În acest sens, Primăria Sibiu anunță că în pregătirea scrutinului din data de 9 iunie, când vor avea loc alegerile locale și cele europarlamentare, primarul municipiului Sibiu a emis dispoziția nr. 753 privind delimitarea, numerotarea și stabilirea secțiilor de votare din municipiul Sibiu.

Astfel, prin această dispoziție se stabilesc secțiile de votare din municipiul Sibiu și stațiunea Păltiniș, numerotarea acestora și străzile arondate fiecărei secții. 

Astfel, sibienii sunt invitați să consulte această dispoziție online, pe site-ul Primăriei, pentru a verifica la ce secție vor putea să își exprime votul la alegerile din luna iunie.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Ion Surdu

de Ion Surdu

Redactor

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus