Marţi,
25.06.2024
Parțial Noros
Acum
30°C

Campania electorală amână Zilele Mediașului. PSD și AUR susțin că evenimentul ar ajuta candidații PNL

Campania electorală amână Zilele Mediașului. PSD și AUR susțin că evenimentul ar ajuta candidații PNL

Zilele Mediașului, eveniment ce ar urma să se desfășoare în perioada 31 mai și 2 iunie nu va putea fi organizat, potrivit unei decizii a Biroului Electoral de Circumscripție Mediaș.

Solicitarea a fost depusă de reprezentanții PSD și AUR din Mediaș, care au considerat că evenimentul ar putea ajuta fin punct de vedere electoral candidații PNL.

Decizia a fost contestată la Biroul Electoral Județean de către președintele PNL Mediaș și primarul municipiului, Gheprghe Roman.

”În urma contestațiilor făcute de către PSD, AUR și SOS Biroul Electoral de Circumscripție (BEC) Mediaș a luat decizia de a anula Organizarea Zilelor Mediașului stabilite a se organiza în perioada 31 mai - 2 iunie.

În ceea ce ne privește, vom contesta la Biroul Electoral Județean ( BEJ) .

Este curios faptul că în multe alte localități din țară printre care (Craiova, Cluj, Galați, Alba Iulia …) se organizează în perioada 31 mai - 2 iunie tot felul de evenimente fără ca cineva să le conteste”, anunță Roman.

Membrii Biroul Electoral de Circumscripție Mediaș au propus ca evenimentul să se desfășoare după alegerile din 9 iunie.

”Cele două plângeri au fost conexate și soluționate prin hotărârea BEC Mediaș, în sensul admiterii lor, dispunându-se ca evenimentul ”Zilele Mediașului” propus a avea loc în perioada 31 mai – 2 iunie, organizat de Primăria Mediaș să fie reprogramat după desfășurarea campanieie electorale pentru alegerile din data de 9 iunie 2024”, se precizează în decizia BEC Mediaș.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus