Miercuri,
19.06.2024
Cer Senin
Acum
16°C

Ciprian Ștefan, Mihai Balaban, Cristian Roman, Florin Neag, Răzvan Pop, Alin Lazurca, Dani Troancă au ales să îl susțină pe Adrian Bibu pentru Primăria Sibiu

Ciprian Ștefan, Mihai Balaban, Cristian Roman, Florin Neag, Răzvan Pop, Alin Lazurca, Dani Troancă au ales să îl susțină pe Adrian Bibu pentru Primăria Sibiu

Mai multe personalități din Sibiu au postat, pe paginile personale de pe diferite rețele de socializare, mesaje de susținere și încurajare pentru Adrian Bibu, candidat pentru funcția de Primar al Municipiului Sibiu. Medicii, oamenii de cultură, managerii sau sportivii de performanță au apreciat proiectele propuse de către Adrian Bibu, dar și capacitatea și abilitățile acestuia de a le duce la îndeplinire

Răzvan Pop, Directorul Bibliotecii Astra

Avem un oraș al marilor evenimente (...) La o așa anvergură culturală ne lipsește tocmai infrastructura modernă, cea care să fie întocmai cu demersul comunității.

Unicul candidat care a propus ceva concret în acest sens este Adrian Bibu. El ne propune un centru de conferințe și evenimente care să vină în ajutorul oamenilor de cultură din Sibiu.

Un proiect îndrăzneț dar atât de necesar orașului nostru. Nu mai putem organiza marile festivalului fără un spațiu adecvat. Nu mai putem doar visa la concerte și evenimente mari care ar putea veni în oraș. Nu mai putem ignora ceea ce marii oameni de cultură ai Sibiului cer de atâta vreme.

Proiectul lui Adrian Bibu merită toată atenția noastră! Este un proiect gândit cu specialiști în domeniu, este un proiect realist. Dar mai important, Adrian chiar vrea sa îl facă, să îl pună în aplicare.

Ciprian Ștefan, Directorul Complexului Muzeal Astra

M-am bucurat să particip, pentru prima dată în ultimi ani, la o discuție foarte aplicată și realistă pentru viitorul cultural al orașului Sibiu.

Domnul Adrian Bibu a coagulat în această discuție operatori culturali privați și publici din comunitatea  Sibiană! Nu au fost doar discuții, așa cum suntem obișnuiți, am discutat probleme dar și soluții cu aplicabilitate clară! (...) Indiferent de opțiune, ieșiți la vot! E frumusețea democrației si dăm prinos celor care s-au jertfit în 89 și nu numai! Doamne ajută!

Eu am decis! Cred în bunele intenții ale lui Adrian Bibu și mai știu că la un moment dat trebuie să asumăm ceea ce vrem să dezvoltăm!

Mihai Balaban, Manager

Mi-aș dori să avem în administrație oameni competenți care să rezolve problemele orașului.

Tinerii ar putea fi reprezentați de tineri care înțeleg problemele acestora.

Sper și visez la perioada în care Sibiul o să fie atractiv pentru aceștea și nu vor mai pleca scârbiți de ceea ce văd acum in administrație.

Adrian Bibu, succes duminică la alegerile locale din Sibiu!

Florin Neag, Managerul Spitalului Clinic de Psihiatrie

Pe Adrian Bibu l-am cunoscut acum aproximativ 10 ani când a venit în PNL.

Era omul activ în diverse ONG-uri cumva diferit de tipul de om care se angrena în activitatea de partid.

Ceea ce mă face să îl susțin astăzi este faptul că ideile specifice unui om de din afara sistemului, pe care le susținea atunci, idei cu care venise în partid, le regăsesc în el și astăzi.

Cred că este extrem de important să susținem în funcții publice oameni în care vedem acea scânteie a dorinței de a schimba în bine lucrurile, oameni în care această flacără a schimbării în bine arde și după zeci de ani de activitate într-un partid politic.

Cred că acesta este elementul pe care societatea și noi toți îl așteptăm în administrație, atât la nivel local cât și la nivel național.

Setea omului de a fi asumat în ceea ce crede și de a dori să facă în mod constant ceea ce este mai bine pentru domeniul în care activează reprezintă așteptări de ordin personal pe le-am regăsit în Adi Bibu chiar și atunci când împreună am căutat soluții pentru instituțiile și actorii din sănătatea județeană, iar modul în care am colaborat și am obținut rezultate concrete pentru sănătatea sibiană îmi arată că este omul care poate concretiza așteptările de mai bine ale sibienilor.

Toate acestea reprezintă tot atâtea motive care mă îndeamnă să îl susțin pe Adrian Bibu la funcția de primar al Sibiului.

Pe 9 iunie, cred că este vremea ca Sibiul să privească cu încredere înainte și să își dorească să treacă la etapa următoare în evoluția dezvoltării unui oraș cu adevărat european.

Daniel Troancă, Președintele CSCS

Îl cunosc pe Adrian BIBU de foarte mulți ani, mult înainte de a intra el în politică. L-am și antrenat pentru cele doua Half Iron Man la care a concurat (pe care le-a și terminat). Am petrecut mult timp în preajma lui, intrarea lui în politică a fost pe bune, omul chiar își dorește multe pentru orașul lui.

Mai mult decât atât, cred în el, în viziunea lui despre cum ar trebui să arate Sibiul, iar ca om de sport nu pot decât sa fiu încântat că prevenția este un punct important în agenda lui. Ce e mai important decât sănătatea populației unui oraș?

Alin Lazurca, Președinte și antrenor PUMA Club Sibiu

Îl cunosc pe Adrian Bibu de când s-a născut, am copilărit pe aceeași stradă. Este primul meu sportiv și primul meu campion.

Un om care știe ce înseamnă sportul, mai ales sportul de performanță. Un om care știe ce înseamnă lipsurile în activitatea sportivă.

Am încredere în potențialul, ambiția și abilitățile lui de campion.

Am încredere că ce își propune, o să reușească.

Multă baftă, Adi!

Cristian Roman, Managerul Spitalului de Pneumoftiziologie

Consider că viziunea cu privire la proiectele din toate domeniile de activitate pe care le-am regăsit în Programul electoral al lui Adrian Bibu, candidat la Primăria Sibiu, se va materializa în obiective care vor aduce nenumărate beneficii pentru întreaga populație din municipiul Sibiu și nu numai. Apreciez faptul că Adi s-a implicat și până acum în domeniul Sănătății și își dorește să fie implicat și pe viitor – astfel încât cetățenii să aibă parte de servicii prompte și decente, comparabile cu cele oferite în orice stat european.

https://www.adrianbibu.ro/

Cred că Adrian Bibu are calitățile necesare unui primar: operativitate, rezistență la muncă, tenacitate și capacitatea de a-și asuma cu responsabilitate deciziile. Este un Om demn și onest care ia Atitudine atunci când sesizează faptul că i se face cuiva o nedreptate - așa cum mi s-a întâmplat mie acum 2 ani. Curajul de a spune lucrurilor pe nume este o trăsătură specifică doar Oamenilor puternici, altruiști și empatici.

Succes, Adrian Bibu și echipei de consilieri liberali pentru Primăria Sibiu!

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1701

Comentarii

6 comentarii

Sibianul

Acum 1 săptămână

Trompetele PNL. Toate au profitat și sunt puși în funcțiile în care sunt de conducerea PNL Sibiu
Raspunde

Sibiu 2024

Acum 1 săptămână

Mesaj pentru dl. Daniel Troanca. Ai pierdut sustinerea unui voluntar. Ai ajuns sa te murdaresti mai rau ca un om politic. Am crezut in tine, in valorile tale. Indiferent de actiunile viitoare pe care CSCS le va avea, nu mai vin. Semnat, Un Fost Voluntar
Raspunde

Kukuruku

Acum 1 săptămână

Inca un motiv s-o votez pe Fodor :))) Nu vrem crearea unei mafii pnl

Raspunde

Adrian

Acum 1 săptămână

Pentru cine nu stie FDGR este mana in mana cu PNL.
Raspunde

Vivi Dragan

Acum 1 săptămână

Ce personalitati mai sunt acestia ? Niste penelisti si restul prieteni. E suficent pentru locul doi. Sper ca acesti penelisti care au tradat electoratul propriu prin alianta cu pesedistii sa piarda si primaria si consiliul judetean. Si dupa ce ficusul de la Cotroceni isi termina mandatul sa auzim si ceva vesti de la DNA cu privire la magariile de la CJ Campean.
Raspunde

Ciobanul

Acum 1 săptămână

Au ales...de ce scrieti asta? Sunt toti oamenii peneleului, pe cine sa sustina!Pe Faraon, care de departe pare cel mai potrivit?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus