Duminică,
21.07.2024
Ploi Scurte
Acum
25°C

ANUNȚ privind vânzarea unor piese de schimb și anvelope aferente unor mărci de autobuze scoase din circulație

ANUNȚ privind vânzarea unor piese de schimb și anvelope aferente unor mărci de autobuze scoase din circulație

SC TURSIB SA, cu sediul in mun. Sibiu, str. Munchen, nr. 1, scoate la vanzare piese de schimb si anvelope aferente unor marci de autobuze scoase din circulatie.

Ofertantii vor putea achizitiona unul sau mai multe repere cuprinse in oricare dintre anexele la prezentul Caiet de sarcini, in valoare de minim 5.000 lei, fara TVA.

Licitatia publica cu strigare se va desfasura in data de 23.07.2024 ora 12:00 la sediul vanzatorului din Sibiu, str. Munchen, nr.1.

Preturile unitare de pornire sunt mentionate in anexele Caietului de sarcini. Preturile  nu contin TVA.     

Caietul de sarcini, inclusiv toate documentele necesare licitatiei se pun la dispozitia solicitantilor gratuit.

Inscrierea la licitatie se va face incepand cu data de 15.07.2024 ora 08:00 pana la data de 22.07.2024  ora 14:00, in intervalul orar 08:00-14:00 la sediul TURSIB SA – Secretariat sau prin e-mail la adresa [email protected].  

Relatii privind  bunurile  scoase la vanzare se pot obtine de la sediul TURSIB SA –Departamentul Juridic-achizitii publice sau la adresa de e-mail: [email protected]

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus