Ionuț Varga și Eti Mandik Stoica sunt doi dintre concurenții care participă anul acesta la emisiunea Masterchef, difuzată pe Pro TV. Eti a gătit în fața bucătarilor shakshuka, un preparat din nordul Africii, iar Ionuț le-a pregătit o ciorbă acră cu stafide. Ambii concurenți au primit doi de DA și s-au calificat în etapa următoare.
S-a măritat pentru a scăpa de armată și trăiește o poveste de dragoste de 26 de ani
Eti Mandk Stoica are 43 de ani și locuiește în Valea Viilor, Sibiu, după ce s-a mutat din Israel, țara în care i-a adus pe lume pe cei patru copii pe care îi are. Tatăl acesteia este din Cluj, iar ea s-a mutat în țara noastră împreună cu familia sa.
Potrivit emisiunii difuzate pe PRO TV, aceasta și soțul ei sunt împreună de 26 de ani, după ce s-au căsătorit pentru a scăpa de armată. Deși plănuiau să divorțeze după cel mult doi ani, au rămas împreună și speră să își mărească familia cu încă un membru.
„Îl cunosc de mică, a fost vecin cu mătușa mea, trebuia să mă duc în armată, la noi fetele fac armată obligatoriu, nu am vrut să mă duc și am zis că nu mă duc, eu fac nuntă. Și primul care mi-a venit în cap, în care am încredere că îl cunoșteam de mult, este soțul meu de acum”, a spus aceasta.
Două voturi pozitive din partea juraților
Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu i-au oferit votul pozitiv după ce aceasta a pregătit shakshuka, un preparat din nordul Africii.
„Tocmai din cauză că nu ai pus destulă sare, poate un pic de ardei iute. E o tocăniță bună, dar nu la nivelul la care m-aș fi așteptat eu”, a spus Florin Dumitrescu.
„Nu este cea mai strălucită, dar, pe metoda încălțătorul, eu îți dau un da”, a spus și Cătălin Scărlătescu.
Sorin Bontea i-a oferit un vot negativ. „Mă interesează gustul, în primul rând”, a completat acesta.
Ionuț Varga a gătit o ciorbă pe care i-o pregătea bunicul său
Ionuț Varga este din Sibiu, este antreprenor și administrează împreună cu soția lui un magazin online. În același timp, acesta studiază și facultatea de inginerie.
„Am pregătit o ciorbă acră cu stafide. E o ciorbă de la noi din familie, rețeta o am de la bunicul meu care din păcate nu mai e printre noi, ciorba aceasta i-a gătit-o și lui Nicolae Ceaușescu. Se aseamănă foarte mult cu o combinație de ciorbă rădăuțeană și are un pic de gust de ciorbă de burtă, doar că e un pic mai acră și de la stafide e un pic dulce”, a descris Ionuț preparatul său.
Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu i-au oferit un voit pozitiv, iar Sorin Bontea nu a fost impresionat de farfuria sa. Chiar și așla Ionuț s-a calificat în etapa următoare.
„E o ciorbă de bătrân, gătită pentru un copil”, a spus Cătălin Scărlătescu.
„Bucătarii de pe vremuri făceau doar cu ce aveau la îndemână și dacă bunicul tău a avut stafide, stafide a pus”, a spus chef Dumitrescu.
Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).
Dacă ți-a plăcut, distribuie articolul și prietenilor tăi
Vizualizari: 2377
Ultimele comentarii
Acum 1 oră
Eu
Acum 1 oră
Sibian
Acum 2 ore
Barosanu
Acum 2 ore
PETRICA
Acum 2 ore
Sibiu.adrian