Duminică,
28.04.2024
Cer Senin
Acum
9°C

`Ploaie` de proiectile

În decurs de o săptămână, echipa pirotehnică a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă a fost nevoită să intervină în trei cazuri similare, proiectile descoperite în curţile oamenilor din trei localităţi diferite. Primul dintre cele trei proiectile a fost descoperit în 12 noiembrie, în Poplaca, în curtea casei de la numărul 45, neutralizat rapid de echipa pirotehnică. Ieri, în Prislop, ISU a fost solicitat din nou, pentru un proiectil exploziv de artilerie, de calibrul 77 mm. Bomba a fost descoperită de un bărbat din Prislop într-o grădină din comuna Poplaca. Bărbatul a luat bomba în căruţă, împreună cu alte materiale din fier vechi şi a dus-o acasă, în Prislop. Echipa pirotehnică a ISU a luat proiectilul exploziv din curtea familiei iar el va fi distrus, împreună cu celelalte descoperite, în perioada următoare. Ultimul proiectil a fost descoperit în această dimineaţă, în Blăjel, tot în grădina unei case.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 375

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus