Marţi,
19.03.2024
Innorat
Acum
7°C

VIDEO ACCIDENT - Cum au fost spulberati mama si baietelul de 8 ani, pe trecerea de pietoni

VIDEO ACCIDENT - Cum au fost spulberati mama si baietelul de 8 ani, pe trecerea de pietoni

Imagini de la locul accidentului de ieri, în care o mamă și băiețelul ei de 8 ani au fost spulberați pe trecerea de pietoni, au fost surprinse de camerele de supraveghere. În imagini se vede clar cum cei doi s-au asigurat înainte să treacă strada, dar șoferul unui camion a pornit în trombă de pe o stradă lăturalnică și a intrat în Drumul Național 7 fără să privească spre trecerea de pietoni. Cei doi au fost loviți în timp ce se aflau aproape de axul drumului. Mama băiețelului a fost târâtă câțiva metri pe șosea. Copilul a fost conștient imediat după ce a fost lovit și s-a ridicat în șezut, pentru câteva momente. Unul dintre trecători l-a ținut de mână, până la sosirea echipajelor de salvare.

Șoferul camionului, un bărbat de 36 de ani de Argeș, a ieșit de pe strada Gheorghe Lazăr din Tălmaciu, în DN7. IPJ Sibiu a stabilit că "la efectuarea manevrei de viraj la dreapta pentru a pătrunde în str. Unirii, nu acordă prioritate de trecere unei femei de 36 de ani, aflată regulamentar în traversare împreună cu fiul acesteia (...), accidentându-i grav pe amândoi". Șoferul este cercetat acum pentru vătămare corporală din culpă.

Femeia din Tălmaciu este internată pe secția Terapie Intensivă, la Spitalul Clinic Județean din Sibiu, în stare gravă. "Are o plagă adâncă la piciorul drept și a intrat în șoc hemoragic și șoc hemodinamic", explică purtătorul de cuvânt al SCJ, Decebal Todăriță. femeia nu a putut fi operată pentru rana de la picior, pentru că sângele nu i se coagulează și a pierdut cantități mari de lichid. Este sedată și s-a luat în calcul amputarea piciorului. Medicii se tem însă că problemele cu coagularea sângelui i-ar putea fi fatale și sunt rezervați în privința șanselor sale de supraviețuire.

Băiețelul de 8 ani a fost transportat de urgență la București, în stare critică.

Atenție! Imagini cu un puternic impact emoțional!
 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 3911

Comentarii

63 comentarii

Gheorghe de Gheorghe

Acum 8 ani

Cum naiba a virat ala la stanga?
Raspunde

io

Acum 8 ani

De ce nu dati imaginile? Habar nu aveti ce impact educational ar avea...
Raspunde

WWW

Acum 8 ani

iNTERSECTIA RESPECTIVA AR TREBUI SEMAFORIZATA SAU MUTATA TRECEREA DE PIETON, NU LA COLTUL STRAZII
Raspunde

Ovidiu

Acum 8 ani

Pacat dar soferul nu avea cum sa-i vada din unghiul acela. Nu ma credeti, urcati in cabina unui tir si uitati-va in diagonala spre stalpul din dreapta al cabinei. Tot timpul pietonii s-au aflat in unghiul acela mort pana cand nu s-au mai vazut de la inaltimea cabinei. Sper sa supravietuiasca iar soferul sa treaca peste. Nici cu masina nu stau in preajma unui camion tocmai din cauza unghiurilor moarte foarte mari ale camionagiului.
Raspunde

@4

Acum 8 ani

Nu mai scuza un dobitoc cu permis luat la Pitești, jegosul a venit din spatele lor, deci știa că sunt acolo. În plus a mai și țâșnit în șosea că veneau mașini din stânga și murea dacă mai aștepta un minut. Sper să-i putrezească oasele în pușcărie, deși trăim în România...
Raspunde

Mooistul...

Acum 8 ani

de camionagiu a plecat asa repede ca sa nu dea prioritatea cuvenita autoturismului care venea corect din stanga lui. Asa fura toti ciobanii startul, negandindu-se ca poate altii nu sunt atenti la manevrele lor smecheresti. Fix astia sunt aia care te claxoneaza ca boii in cazul in care fiind in fata lor, nu vrei sa faci acelasi kkt. PARNAIEEE!!!
Raspunde

Ovidiu

Acum 8 ani

Daca dobitocul celalalt cu loganul acorda prioritate acum pietonii erau acasa, teferi. Sa o luam si asa.
Raspunde

@Ovidiu

Acum 8 ani

Ești prost sau te prefaci?
Raspunde

x

Acum 8 ani

Astia ar trebui pedepsiti ca aia care incearca sa omoare pe cineva cu bata sau cu cutitul. Tentativa de omor, indiferent cu ce ai incercat sa ii omori
Raspunde

@Ovidiu

Acum 8 ani

Pe strada aia trec zeci de camioane în fiecare zi, dacă o luăm după logica ta șchioapă ar trebui să moară zilnic oameni acolo, că deh, au camionagiii unghi mort. Ce-ți trebuie mai mult? Boul ăla i-a văzut pe pietoni, că a venit din spatele lor. Dar boul s-a grăbit să iasă în șosea ca să nu acorde prioritate vehiculelor care circulau regulamentar. Boul are permis de Pitești. Ai și înregistrare ca să vezi tot accidentul. Iar tu îi cauți scuze boului? Poate te-apr fi crezut cineva dacă nu era înregistrarea. Așa n-ai nici o șansă.
Raspunde

ion

Acum 8 ani

Soferul nu are nici o scuza. E mai mult decat atat, sofer profesionist. Trebuia sa se asigure inainte si sa fie atent. Probabil vb la telefon sau la statie si nu era atent la trafic. Priviti un minut inainte pe inregistrare cand trece un mosulet cu bicicleta pe trecere, cum mareste pasul ca sa nu fie calcat de un tir de culoare rosie. Soferul acelui tir nu incetineste absolut deloc in preajma trecerii. Trebuie sa fugi pe trecere ca sa nu fi calcat..cum sa le strici lor demarajul!? Asta e romania.... mori cu zile si din cauza la toate nimicurile. Nu mai ai nici o siguranta ptr ca soferii nu sunt responsabili de consecinte cand sunt la volan. FELICITARI PTR SERVICIUL DE AMBULANTA PTR RAPIDITATE. CAT DESPRE POLITIE , NO COMENT. PRIVITII CUM VIN SE UITA SI PLEACA . NU INTELEG UN LUCRU? CE SFANTU TOT VB LA TELEFON DE FIECARE DATA CAND SUNT LA UN EVENIMENT? FAC SEX PRIN TELEFON CU DISPECERA? DE FIECARE DATA CAND SUNT LA O INTERVENTIE , EI VB LA TELEFON. IN LOC SA IA MASURI LA FATA LOCULUI, DE CONSERVARE A PROBELOR, SA OBSERVE PROBE SI SA IDENTIFICE RAPID MARTORII, EI VB LA TELEFON SI SE PLIMBA IN JURUL ACULUI DIN FAN .AICI SE VEDE CAT DE BINE SUNT PRELUCRATI LA INSTRUCTAJ. ADICA DELOC. NU RESPECTA NICI O PROCEDURA, DACA AU ASA CEVA SI ACTIONEAZA CUM L-AI PUNE MAINE IN UNIFORMA PE ORICARE OM DE PE STRADA. MAI EDUCATII DOMNILOR SEFI DIN POLITIE. SUNT PRAF. BINE CA STIU SA STEA IN MASINA LA PANDA. DE ATAT SUNT IN STARE.
Raspunde

ion natângul

Acum 8 ani

ioaneee... la fata locului trebuie sa dai detalii cu privire la starea victimelor, conducatori auto implicati, daca sunt suficiente echipe de salvare, daca e vorba de transport de marfuri periculoase si multe altele... suntem in 2015... cand comunicarea e cea mai importanta! ai vazut ca daca nu au dat detalii la anumite catastrofe s- a intervenit tarziu! fac sex cu ma- ta prin telefon! cat de cretin poti fi sa crezi asta?!
Raspunde

un sibian

Acum 8 ani

fratilor, imi bag picioarele in camionagii astia de 2 lei, dar trecerea aia nu are ce cauta acolo!!! Orice sofer intreg la minte se uita la faza aia la STANGA, de frica sa nu vina altu cu tiru peste el cand iese in drum, si pana sa redreseze volanul un pic si sa se uite in fata, deja e cu jumatate de masina pe trecere. Cu masina mica mai ai o sansa sa opresti in ultima clipa, dar tot la un metru de pieton. Pietonii aia erau in unghiul mort al soferului tot timpul. Uitati-va bine la filmare pe Youtube si scoateti annotations ca sa vedeti clar unghiul soferului. Problema e alta: trecerea aia de pietoni trebuia sa fie cu 20 de metri mai jos de intersectia aia, intocmai ca sa se evite genul acesta de accidente.
Raspunde

@un sibian

Acum 8 ani

Corect!
Raspunde

sofer

Acum 8 ani

..e clar ca soferul e de vina dar la camioane exista unghiul mort din pacate unde nu vede nimic soferul si se intampla asemenea tragedii.Cel mai bine este cand exista un camion la colt de strada cu zebra, sa fie lasat sa mearga chiar daca pietonul are prioritate.
Raspunde

@sofer

Acum 8 ani

Corect si asta. Se numeste preventie si auto conservare.
Raspunde

raduradu

Acum 8 ani

Mizerie de politie. Stati la radar in linie dreapta si atât.
Raspunde

Vad

Acum 8 ani

ca e o specie imbecila, care daca nu e unul si acelasi, inseamna ca sunt mai multi printre noi. Care nu au pic de logica elementara, in fata unui fapt simplu. Idiotul ala de camionagiu a vrut sa iasa din drumul laturalnic, ignorand posibilitatea ca pietonii sa se fi angajat in traversare. Tuturor care o ard cu unghi mort, treceri, sau alte motive absolut secundare intr-o situatie evidental le doresc camioane, ca le merita din plin!
Raspunde

vas

Acum 8 ani

atata timp cat pietonii sunt cel putin la jumatatea bandei pe care o tranziteaza cred ca au oare-ce drepturi! in alta ordine de idei cred ca aceasta zebra este inutila deoarece la 100 m spre boita este inca o asemenea zebra! deci!? reglementati traficulu !
Raspunde

pentru autoritati

Acum 8 ani

Soferul e vinovat ,asta e clar si nu mai trebuie comentat.Dar la fel de vinovate sunt si cei care pun treceriile de pieton in felul acesta,aceast fel de trecere de pietoni trebuie semaforizata si s-ar reduce cu 80% accidentele,in nici o tara civilizata nu vezi asa ceva
Raspunde

Talmaciu

Acum 8 ani

va rog cereți înregistrările de saptananatrecuta nu mai știu exact in ce zii,si o sa vedeți ca acel șofer nu a fost in stare sa se încadreze , si sa vireze la stânga , din drumul național , sa între pe drumul sadului..... Ia trebuit 2 manevre.... Mai e si șofer profesionist ...... Imaginile vor vorbi de la sine
Raspunde

Ciprian

Acum 8 ani

Fara a cauta scuze soferului, trecerea de pietoni e asezata de un oligofren si nu e singura. Trecerea de pietoni, ca si alte marcaje rutiere, trebuie gandite in asa fel incat sa eviti pe cat posibil accidentele chiar si atunci cand oamenii gresesc. Pe O. Goga aproape de intersectia cu Argesului este o trecere asezata fix dupa o curba si pe acolo trec copii care se intorc sau se duc spre scoala I.L. Caragiale. Subsemnatul era sa fie spulberat de o basculanta (e adevarat ca mergea tare) neputand sa ma asigur daca vine ceva de dupa colt. A trebuit sa-i interzic fiului meu sa treaca pe acolo ba chiar l-am sfatuit sa treaca cativa metri mai incolo PE LANGA TRECERE ca sa fie in siguranta (de acolo poate vedea daca vine ceva). La fel, nenumarate treceri sunt exact dupa statiile de autobuz. Incompetenta crasa (ba chiar criminala dupa cum se vede) din partea celor care le-au asezat in asemenea locuri.
Raspunde

A.M.A

Acum 8 ani

Mi se rupe sufletul de mila copilului si a mamei sale. Sper sa supravietuiasca amandoi! Clar, soferul este vinovat, nu incerc sa ii gasesc scuze, insa trecerea de pietoni nu e bine amplasata acolo. Eu execut acel viraj in fiecare dimineata! Ma uit pe trotuarul strazii Gheorge Lazar inainte cu 50 de metri sa ajung in intersectie, iar acolo ma asigur intai in dreapta sa vad daca sunt persoane in jurul trecerii, iar abia apoi in stanga pt ca o data era sa lovesc si eu un pieton. Am oprit aproape langa el. Il compatimesc si pe sofer, nu cred ca a vrut sa se intample asta. Va dati seama ca are poate si el o familie si copii acasa???? Ca il va mustra constiinta toata viata???
Raspunde

Jmecher

Acum 8 ani

Trebuie puse radare mobile cu bliț ca-n occident apoi sa vezi cum circula cu 15 la ora
Raspunde

Sibian

Acum 8 ani

Nu mai este nimic de spus, ce trebuie facut acum, urgent, este sa lasam comentariile, iar talmacenii, in numar cat mai mare, sa mearga peste primar si autoritati. Acolo trebuie facut un Pasaj Subteran Pietonal, in fata pietei. Si aceasta trecere dar si cea din fata pietei, desfintate si montat parapeti ca sa nu fie tentati anumiti pietoni sa treaca ilegal. Orice alte discutii sunt inutile, noi stam la povesti aici pe internet cine ce vina avea, iar maine sau sapt.viitoare se vor intampla alte nenorociri, la aceleasi treceri. Daca se intampla 1 accident, puteai sa te scuzi, ca primar si sa dai vina pe ghinion sau pe vreun sofer inconstient. Dar cand se intampla accidente, in acea portiune, intr-un ritm alert, primarul nu mai are absolut nici o scuza, trebuia sa rezolve situatia de mult acolo si sa nu mai existe accidente. Pe mamica si baietel, sa-i ajute Dumnezeu sa supravietuiasca!
Raspunde

..... cu respectul ...

Acum 8 ani

vad ca sta presa mai prost! In orice tara civilizata nu se difuzeaza asemenea imagini! Este o lipsa de respect fata de victime, ca va faceti audienta de pe urma suferintei acestora! Dar in rest urlati toti ca vrei o tara ca in afara! Rusine!
Raspunde

Un talmacean

Acum 8 ani

Felicitari celor de pe salvare au ajuns foarte repede, dar persoanele care se numesc politia romana au ajuns in min. 9\'\' avand sediul la 1min. De la locul accidentului. Sa-i ajute dumnezeu sa supravietuiasca
Raspunde

revoltat

Acum 8 ani

Nici măcar un minim gest de a se asigura nu a făcut șoferul mastodontului!!! Să o lăsăm mai ușor cu calcul de unghi mort, vizibilitate redusă, distanță de frânare etc.... S-a grăbit să nu mai acorde prioritate din stânga. Pietonii erau angajați în traversare. A accelerat cât a putut. Se vede cu ce viteză trece și TIR-ul roșu, se vede respectul pentru ceilalți participanți la trafic al șoferilor de TIR. Ei sunt profesioniști. Ar trebui să aibă o altă conduită la volan. Nu sunt stăpânii șoselelor, așa cum se cred ! Cât despre trecerea de pietoni: da, cred că se impune revizuirea amplasamentului. Dar nu este o scuză pentru nimeni !
Raspunde

matei

Acum 8 ani

Nu saptamana viitoare ci MAINE ar trebui semaforizata intersectia asta sau instalate LIMITOATOARE DE VITEZA (bine si din timp semnalizate cu semne de avertizare) la TOATE trecerile de pietoni de pe drumul national care traverseaza orasul ( ***prinbrasov.com/2014/07/multi-politisti-culcati-brasov/ ) Acesti politisti culcati cum mai sunt numiti, sunt absolut necesari macar cativa ani de-acum incolo, pentru a ,,dresa,, soferii sa respecte limita de viteza, pana la constientizare. Stiu, ele si pe mine ma deranjeaza cand sunt la volan, dar intre deranj si accident prefer prima optiune. Desi ar trebui sa iti dea siguranta traversarii, trecerea de pietoni din imagini este CRIMINAL amplasata acolo: dupa curba, dupa imobil, accidentul este copia la indigo a celui din giratoriul de langa LIDL Turnisor cand un pusti pe bicicleta traversand pe zebra a fost luat in plin si omorat de un camion al carui sofer se asigura in stanga ca sa vireze la dreapta. Intr-adevar daca soferul n-ar fi fortat patrunderea in intersectie probabil ar fi fost atent si la bietii pietoni, si chiar in unghiul mort fiind ei aveau o sansa daca acest camion pleca cu viteza redusa de pe loc. Pe de alta parte in scoala primara si la televiziunea nationala in general ar trebui prezentate exact astfel de inregistrari (stiu ca sunt socante dar sunt necesare) ca sa constientizezi intr-adevar ca tu ca pieton ca esti extrem de vulnerabil chiar si pe zebra si ca trebuie sa privesti cu mare atentie si rezerva traversarea in preajma unui tir, sa te asiguri de cinci ori, punand in fata ideea ca soferul poate sau nu te poate vedea, ca poate e atent la zebra sau poate ca nu este atent. Aceste ore de educatie rutiera ar fi mult mai utile decat increderea ca te apara Doamne-Doamne de a fi zdrobit sau zecile de cruciulite de pe parbriz, de accident! Deci puneti semafoare, sicane de trecere inaintea zebrelor si, in perpectiva, faceti treceri subterane sau supraterane (poduri) la TOATE trcerile peste drumul national. Nu veniti cu argumentele ca ambulanta va fi incetinita, oricum ea incetineste in intersectii si oricum raportul avantaje-dezavantaje ar trebui sa fi in favoarea protectiei pietonilor. Asta daca sunteti un primar care isi iubeste cat de putin concetatenii care l-au votat. ***www.dnctrafic.ro/limitator sau macar asa ceva https://www.zoom-biz.ro/resources/company_products/thumbs/Limitatoare-de-viteza-MLWBm.jpg Eu daca as fi primar (si in Sibiu problemele sunt exact la fel) as adopta metoda limitatoarelor de viteza in fata trecerilor de pietoni problematice (in Olanda multe intersectii sunt suprainaltate cu 20 cm, oarecum similar traversarii pistei de biciclete din Dumbrava-Valea Aurie la intersectia cu soseaua) sau, daca as intampina opozitia unanima a soferilor sibieni, as pune macar benzi rezonante din vopsea-cauciuc cu 5...10 metri in fata tuturor trecerilor de pietoni aflate pe bulevardele in care se apasa pe acceleratie. Asa ca o aducere aminte ca acolo e trecere de pietoni. Subscriu, pe mamica si baietel, sa-i ajute Dumnezeu sa supravietuiasca!
Raspunde

gusti

Acum 8 ani

Pfu.. Uraat. Da nu am nimic cu nimenea.. Dar nici soferul nu a vazut din unghiul ala fiind masina de tonas,iar daca va uitati cum trec pietonii fara nici o treaba,se uita prima para in stanga dreapta, multi cred ca daca calca pe trecere exata un Dumnezeu sa opreasca traficul.. Sper sa se faca bine !
Raspunde

matei

Acum 8 ani

Pentru trecerile de pietoni care nu sunt aplasate in intersectii, probabil cea mai sigura solutie este cea cu semafoare comandate de pietoni prin butoane, cu temporizare. E o solutie extrem de simpla pentru o problema majora de siguranta. Functionare: https://www.monitorulsv.ro/Local/2012-09-04/Semafoare-cu-buton-la-trecerile-de-pietoni-din-Centrul-Sucevei
Raspunde

nnn

Acum 8 ani

Intamplarea face ca saptamana trecuta sa il vad pe acest individ cum incurca circulatia in aceeasi intersectie, incercad sa vireze stanga din drumul national spre drumul sadului, nu s a incadrat corect urmand sa faca mai multe manevre inainte inapoi pt a vira. Ma intereb cate gafe a mai facut pana acum si daca cumva a fost ceasul rau intr o zi de 13 incat incercam sa ii gasim tot felul de scuze , ba ca e unghi mort, ba ca trecerea de pietoni e amplasata prost... Nu exista niciun fel de scuza pt acest inconstient.
Raspunde

rosu

Acum 8 ani

@TS: Ceva poze cu matze si sange nu aveti? Sunteti de groaza cu filmele astea publicate pe site. Asta-i jurnalism?
Raspunde

D

Acum 8 ani

\"Ovidiu (IP 94.52.184.96) Pacat dar soferul nu avea cum sa-i vada din unghiul acela. Nu ma credeti, urcati in cabina unui tir si uitati-va in diagonala spre stalpul din dreapta al cabinei. Tot timpul pietonii s-au aflat in unghiul acela mort pana cand nu s-au mai vazut de la inaltimea cabinei. Sper sa supravietuiasca iar soferul sa treaca peste. Nici cu masina nu stau in preajma unui camion tocmai din cauza unghiurilor moarte foarte mari ale camionagiului. (2015-07-14 21:13:30)\" Asta ar insemna ca toate masinile mari ar trebui sa calce oameni sau sa se urce peste alte masini! Este absurt ceea ce spuneti! Nu vezi, nu urci la volan.
Raspunde

raduradu

Acum 8 ani

Nu poti da vina pe unghiuri moarte. Ne exista decât in teorie. Pozitionezi masina cum trebuie si o sa vezi ca nu exista unghi mort
Raspunde

sibiu

Acum 8 ani

Semafor dacă nu o să mai vedem încă 500 de asemenea accidente
Raspunde

eu

Acum 8 ani

ce credeti si daca moare una din victime tot cu suspendare o sa primeasca soferul cel mult 3 ani ....Rusine rusine rusine ... in urma cu un an si ceva un taximetrist si un pasager au murit nevinovati din cauza unui idiot care mergea cu tirul fara frane si stiti ce a patit tiristul ..3 ani cu suspendare deci legile din romania lasa de dorit asa o sa fie si in cazu asta vinovatul scapa nepedepsit ... pacat de femeia aceea si copilul ei sper sa scape cu viata ....
Raspunde

sofer tir

Acum 8 ani

Parca exista o directiva europeana care obliga camioanele mai mari de 3,5t sa fie echipate cu oglinzi suplimentare pentru unghiurile moarte. Camionul era echipat, daca da de ce nu lea folosit soferul, daca nu, de ce nu le are montate? Sau gresesc (2007/38/ce)
Raspunde

Ion de la sat

Acum 8 ani

Sunteți prosti. Șoferul de pe camion nu poate vedea din unghiul acela nimic. Femeia e inadaptata vieții din România. Trece ca o vaca strada indiferent pe unde și nu e atentă.
Raspunde

Razvan

Acum 8 ani

O sansa pentru toti! De ce sa nu iei in considerare o oportunitate foarte serioasa si reala prin care sa castigi mai multi bani in timpul liber? Activitatea este usoara si eleganta, plus ca nu e nevoie sa recrutezi oameni in retea. Trebuie doar sa te implici cu seriozitate si sa-ti cladesti un viitor mai bun. Cere acum mai multe detalii la ***: razvanst5***
Raspunde

Răspuns pt.Ion de la sat

Acum 8 ani

Ioane,prostul satului s*ugi p*ula de taran prost ca atat ști sa gândești,du-te puneti o piatra de gat si dă-ți drumu\' in Olt si scapă lumea de idioti!!!!
Raspunde

Civilizatie

Acum 8 ani

Drum european. Trafic greu masiv. Intr-o tara civilizata si nu una bananiera ar fi asa: 1.Drumurile de acest fel nu trec prin centrul localitatilor ci pe centuri ocolitoare. 2.Daca trec prin localitate nu sunt treceri de pietoni ci pasaje subterane sau cel putin pasarele. 3.Daca sunt treceri de pietoni nu sunt amplasate la colt de intersectie in unghiuri vizuale moarte. 4.Daca pietonul isi arata intentia ca vrea sa traverseze orice vehicul stationeaza si ii da prioritate. 5.Daca vehiculele nu cedeaza trecerea pietonul nu traverseaza strada decat daca e berbec de ROMAN. PUNCT.
Raspunde

Non Sibiescu

Acum 8 ani

Va felicit pentru ca ati postat inregistrarea imediat dupa accident. Probabil ca familia victimelor va fi deosebit de recunoscatoare si va aprecia efectul educativ al filmarii. Cu siguranta ca postarea inregistrarii nu putea sa astepte; asta inseamna jurnalism de calitate!!!
Raspunde

Calin

Acum 8 ani

nimeni nu observa cat de tarziua a ajuns Politia la fata locului? Dupa salvare... desi Politie e in Talmaciu... Asigurarea perimetrului accidentului timp de 7 minute s-a facut de cetateni. Iar soferii din trafic care nu au oprit si au trecut pe langa victime cateva minute merita suspendarea permisului toti.
Raspunde

joseph

Acum 8 ani

42, Corect! Un accident se produce întotdeauna în urma unui flux de evenimente.
Raspunde

Ady

Acum 8 ani

Dar Indicatoarele rutiere asezate la Mama draq de iti blocheaza vizibilitatea din cabina unu asemeanea utilaj ???alea cine le-a pus acolo sus !!!nu sa gandit nimeni ca pot bloca vizibilitatea soferilor pai nu ca ei au MCV-uri joase !!!
Raspunde

Camelia

Acum 8 ani

Din pacate femeia s-a stins in dimineata asta! ...restul e tacere!
Raspunde

unu

Acum 8 ani

Indicatoarele oricum sunt puse aleatoriu sa zic asa pe unde au apucat sau au crezut ei ca sunt bine ....din orice vehicul trebuie sa te uiti in 999999 unghiuri sa vezi daca ai indicator langa cuibul de pasarele din copac sau e pe strada ca la dat altu jos ....ca sa nu mai zici de politie ....vin se uita vorbeste la telefon si pleaca ...pfffff pe aia i-as impusca !!!nu blocheaza intersectia nu nimica
Raspunde

coco

Acum 8 ani

Dumnezeu s-o ierte,sper ca pe langa sofer care este vinovat sa fie judecati si cei care administreaza drumurile nationale si pun treceriile de pietoni anapoda.sunt la fel de vinovati ca si soferul care a omorat aceasta femeie nevinovata
Raspunde

urgent

Acum 8 ani

Mutati zebra aceea, urgent! Altfel acest caz se poate repeta. Iar soferul nu este criminal, ci un sofer care a gresit fatal datorita mai multor factori. Un criminal omoara premedidat. Eliminati factorii care produc asemenea greseli.
Raspunde

sibiu

Acum 8 ani

Bascula respectiva avea si oglinda pe colțul din dreapta al cabinei, deci putea sa vada,cel puțin cand a fost aproape de femeie si copil.uitațiva bine pe filmare ca se vede clar pe cabina. vinovate sunt si autoritațile ca nu fac ceva in privința asta. Doar ca au pus in zona limitare de viteza la 30km/h asta nu rezolva absolut nimik.
Raspunde

Adrian

Acum 8 ani

Insanatosire grabnica celor doi desii dupa un accident de genul asta nu mai viata nu o sa mai aibe amandoi....schiloditi pe viata. Oameni buni cascati ochii atunci cand traversati pe o trecere de pietoni , NU va mai bazati intotdeauna pe soferi , cat despre soferul de basculanta ce pot sa spun ....vai de capul lui n-as vrea sa fiu in pielea lui acum.Cred ca regreta foarte mult acel viraj facut cu o asigurare \"fugitiva\".Sper ca acest individ sa nu mai urce vreodata la volanul unui tir/bascula. Cat despre infrastructura rutiera ....se stie ca este la pamant , gandita extrem de prost tocmai din acest motiv ca pieton/sofer trebuie sa fim foarte atenti.
Raspunde

@51

Acum 8 ani

Tu ai condus vreodată altceva decât roaba??? Ce are oglinda frate, cu mersul înainte!?!?! Ești dus rău. Comentezi doar să te aflu-n treabă.
Raspunde

Adrian

Acum 8 ani

Amice tu ai conduc vreodata un Tir/Basculanta ? te intreb pentru ca la utilaje de genul asta ai unghiuri moarte extrem de mari , iar pentru manevrearea unui asemenea mastodont trebuie sa fii sofer bun si foarte atent.
Raspunde

@Adrian cel grobian

Acum 8 ani

Prietena, am condus de toate. Dar nu mă uit în oglindă pentru mersul înainte. Și mai lăsați poezia cu unghiurile moarte.
Raspunde

Danut.

Acum 8 ani

Singura vina majora o poarta autoritatiile. In toate tariile civilizate, trecerile de pietoni amplasate direct in intersectie sunt semaforizate, tocmai ptr a evita acest gen de accidente. Daca nu sunt semaforizate atunci se afla la o distanta mai mare de 20 metri fata de intersectie. La noi nu mai conteaza: trecerea de pietoni direct in intersectie, direct in giratoriu, 1km in linie dreapta cu marcaj de linie continua, iar in curba linie discontinua unde nu mai ai vizibilitate etc,etc. Eu personal l-as trage la raspundere pe cel ce asemnat amplasarea acelei treceri de pietoni acolo si nu cu 10-20 metri mai incolo. Iar despre ciobani care sar cu gura ca soferul , ar trebuii sa infunde puscaria , i-as ruga prima data sa conduca un camion si dupa acea sa dea din gura. Nu spun ca soferul nu are vina deloc, dar daca analizati bine imaginile va dati seama ca nu a avut nici cea mai mica sansa sa-i observe pe cei doi. Nici cand a virat la dreapta din cauza unghiului mort si a inaltimi camionului si nici cand statea pe loc din cauza stalpului care ii acoperea pe cei doi. Pacat de cele intamplate si Dumnezeu sa ne fereasca pe toti de asa ceva.
Raspunde

@

Acum 8 ani

Sunt de acord cu comentarul de mai sus: \"Drum european. Trafic greu masiv. Intr-o tara civilizata si nu una bananiera ar fi asa: 1.Drumurile de acest fel nu trec prin centrul localitatilor ci pe centuri ocolitoare. 2.Daca trec prin localitate nu sunt treceri de pietoni ci pasaje subterane sau cel putin pasarele. 3.Daca sunt treceri de pietoni nu sunt amplasate la colt de intersectie in unghiuri vizuale moarte. 4.Daca pietonul isi arata intentia ca vrea sa traverseze orice vehicul stationeaza si ii da prioritate. 5.Daca vehiculele nu cedeaza trecerea pietonul nu traverseaza strada decat daca e berbec de ROMAN. PUNCT.\" Totul se putea evita daca lucrurile ar fi fost bine facute. Dupa asemenea accident aceste lucruri nu ar trebui sa se treaca cu vederea. Ce se asteapta, sa mai fie inca 1000 de morti pentru a se face ceva in conditii ? In primul rand soseaua aia nu are ce cauta in mijlocul orasului si daca chiar asa ceva nu este posibil la noi in tara, la intrare din localitate ar trebui puse semafoare limitatoare de viteza cu senzor, iar in restul orasulu treceri de pietoni cu semafoare, treceri subterane....etc. ca in toate tarile civilizate... Oameni buni, treziti-va !!! Daca voi nu faceti nimic, asa o sa ramana totul neschimbat inca 20 de ani. Adunati semnaturi cum se face in restul tarilor civilizate. Acum 3 zile sa intamplat nenorocirea asta, iar maine se poate intampla alta.....Nu se poate trece cu vederea peste asa ceva...Am copilarit acolo si stiu ce este. Sa nu ai o trecere de pietoni in conditii si sa iti risti viata de cate ori trebuie sa traversezi soseaua in celalta parte. Am familie acolo si imi este groaza numai cand ma gandesc la drumurile din Romania. Daca cineva cu suflet are initiativa va las link-ul pentru a strange semnaturi. Nu stiu daca la noi in tara merge, dar exista alte optiuni https://www.change.org/
Raspunde

Pentru Ion taranul

Acum 8 ani

Bai Ioane vaca ai m.... Nesimtitul naibi tartan de di brani ce esti.Dute in m.-.. la coada va ci aurolac ce testi comentezi si-tu sa te sa afli in se ama.
Raspunde

cristy

Acum 8 ani

Comentati ca pl si nu stiti niciunul ce s-a intamplat ...cum*** sa te uiti in toate oglunzile deodata suiti si voi in camion sa vedeti cum e si daca vezi pietonul cand e la un metru de camion
Raspunde

@cristy

Acum 8 ani

Mă lași amice??? Voi camionagii aveți numai unghiuri moarte. Ignorați toți participanții la trafic, faceți numai ce vreți voi, conduceți când și pe unde vreți voi, vorbiți în stații cu o vulgaritate extremă etc. Degeaba vă spune lumea că CTB nu este doar pentru voi, vi se rupe... În general vi se rupe de toți. Am carnet de șofer cu toate categoriile așa că știu ce vorbesc.
Raspunde

Fabian

Acum 8 ani

Daca as fi tatal acelor copii l-as omora pe ala, constient ca nu e solutia corecta! Nici o remuscare n-as avea vazandu-mi in ce hal mi-o adus familia!!
Raspunde

un cetatean

Acum 8 ani

De acord total cu civilizatie . Ce a scris. Trecerea aceea este acolo de 40 si ceva de ani de cind mi-o amintesc eu. De atunci ar fi trebuit sa se mai schimbe ceva suntem in 2015 totusi. Soferul e catastrofa si nu da dovada de profesionalism iar femeia care acu apropos a decedat o cunoastem si eu personal cred ca are partea ei de vina. Am privit filmarea pina sa mi se faca rau. Se uita in stinga (femeia), vede clar camionul pus in miscare intoarce capul inainte si isi vede de drum. Ajunge pe vesnicele plaiuri... Trist dar prostia costa , si ne costa pe toti... Acu toate sunt tardive, daca, daca etc...Traim in tara unde la sensuri giratorii sunt treceri de pietoni cu nemiluita, unde permisul se ia la \"pitesti\" unde o sosea care trece printr-o localitate chiar ca si Talmaciul nostru, nu are centura si unde civilizatia rutiera e zero de ambele parti pietoni si soferi. Si spun asta fara o modestie falsa ci prin prisma unui fost sofer profesionist care am umblat ceva ani prin toata Europa...
Raspunde

tepes

Acum 8 ani

Va veni mafiotul ala de politist, care ia spaga, TIUTION din Talmaciu si musamalizeaza totul. DNA ar trebui sa il urmareasca.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus